Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arda görücüye çıkıyor!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Avrupa´nın devlerini peşinde koşturan genç yıldız için A Milli Takım´ın Fransa ile oynayacağı özel maç büyük önem taşıyor. Çok sayıda kulüp temsilcisinin Lyon´da olacağı öğrenildi.

Geride bıraktığımız sezonda adı Avrupa’nın devleriyle sık sık anılan Arda Turan için yarın oynanacak olan A Milli maç ‘özel’ olmaktan daha büyük önem taşıyor. Çünkü Sarı-Kırmızılı ekibin yıldızı için özellikle İngiliz ve İtalyan takımlarının temsilcilerinin Lyon’a geleceği ve Arda’yı tekrar çıplak gözle izleyip son kararı yönetimlerine ileteceği belirtildi. Önceki gün oynanan Azerbaycan mücadelesinin aksine sahaya bu kez ilk 11’de çıkması beklenen Arda Turan’ın son derece heyecanlı olduğu öğrenildi. Bu karşılaşma bir başka nedenden ötürü daha ciddi değer taşıyor. Çünkü Arda’yı isteyen takımların da sezonu tamamlandı ve artık transfer resmen start aldı.

Milan ve Everton ciddi
Süper Lig’in devre arasında Arda Turan’ın İtalyan devi Milan’ın ve İngiltere’nin önemli kulüplerinden Everton’un listesine girdiği ileri sürülmüş, konu hiçbir şekilde de yalanlanmamıştı. Genç futbolcunun da yurt dışından gelebilecek böylesi bir teklife sıcak baktığı, en büyük şartının ise kulübü Galatasaray’ın da para kazanması olduğu biliniyor.
Lyon alır Arda'yı .
Arda en az bir sene daha bizde ...
Sanmam , yani inşallah öyle olmaz .
Bu sene biyere gitceni sanmıyorum.
İnşallah gider bizde kurtuluruz ondan . Velet nolcak Big GrinBig Grin
Velet dediğin Türkiye'nin en iyi oyuncusu...
Sayfalar: 1 2
Referans URL