Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: 25 yılda efsane oldu, 5 dakikada gönderildi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetimi, Skibbe´nin ardından hocalık görevine getirdiği Bülent Korkmaz´ın istifasını kabul etti, efsane kaptanın devri beklenenden çok çabuk bitti.

Florya’dan içeriye girip altyapıda oynamaya başladığında takvimler 1980 yılını gösteriyordu... Yani bundan tam tamına 29 yıl öncesini. 8 yıl sonra ilk kez A Takım’da Monaco maçına çıktı ve bir daha da formasını bırakmadı. Sarı-Kırmızılı formayla sayısız kupa gördü. 4 yıl üst üste şampiyon olan takımda da, Süper Kupa’yı kaldıran kadroda da, UEFA şampiyonluğunda da o vardı. Sonra jübile bile yapmadan ayrıldı, teknik adamlık kariyerine başladı. Ve Bülent Korkmaz ile Galatasaray’ın yolları, 3 ay önce tekrar kesişti. Bu kez efsane olduğu takımın başına yönetim tarafından teknik direktör olarak getirilmişti. Skibbe’nin ardından işbaşı yapan ve 1.5 (1 yıl da opsiyonlu) yıllık imza atan Korkmaz’ın Sarı-Kırmızılı renklere bağlandığı törene de bizzat Başkan Adnan Polat katılmıştı. Herkes çok umutluydu... Onun futbolculuk dönemindeki savaşçı ruhun takıma da yansıması bekleniyordu. Ama işler hiç de beklendiği gibi gitmedi. Genç teknik adamın başında bulunduğu Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. önce Hamburg’a elendi, Avrupa’ya veda etti. Ardından da ligde ağır yaralar alındı.

Daha önce sunmuştu
Ligde şampiyonluğun neredeyse mucizelere bırakıldığı maç olan Hacettepe yenilgisinden sonra ilk kez istifasını sunan Korkmaz’ın, lig bitiminde de benzer bir taleple yönetime başvurduğunu FANATİK ortaya çıkarmıştı. Ve hoca arayışlarında artık sona yaklaşan Galatasaray’ın kurmayları da son kararını verdi. Dün Mecidiyeköy’deki kulüp binasına çağrılan Bülent Korkmaz, yöneticiler Murat Yalçındağ, Yiğit Şardan ve Ali Haşhaş’tan gelecek sezon için düşünülmediğini öğrendi. Kendilerine teşekkür eden ‘efsane kaptanın’ Cim Bom’daki teknik adamlık kariyeri, futbolculuğuna oranla çok kısa sürdü. 25 yıl top oynadığı kulüpteki istifası 5 dakikada onaylandı, 45 dakika sonra da internet sitesinde yayınlandı.
Referans URL