Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ve Korkmaz gitti!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray'ın ligin 21. haftasında Ali sami Yen Stadı'nda oynadığı ve 5-2 kaybettiği Kocaelispor karşılaşmasından sonra göreve getirdiği teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı.

Korkmaz, Turkcell Süper Lig'de 12, UEFA Kupası'nda 3 maç olmak üzere 15 maç görev yaptı. Korkmaz'ın Galatasaray'ı bu maçlarda 7 galibiyet 4 beraberlik 4 yenilgi alırken, 19 gol attıp kalesinde 17 gol gördü.

GALATASARAY'DAN RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI


Sarı kırmızılı kulüp, Bülent Korkmaz'ın gönderildiğini resmi internet sitesinden yaptığı şu açıklama ile duyurdu:

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörlük görevini 24 Şubat 2009 tarihinden bu yana sürdürmekte olan Sayın Bülent Korkmaz'ın kulübümüze sunduğu istifa yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.

Sayın Bülent Korkmaz'a teknik direktörlük görevi süresince büyük bir özveri ile yürüttüğü çalışmalarından dolayı Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Spor Kulübü olarak içtenlikle teşekkür ediyoruz. Bülent Korkmaz'a bundan sonraki kariyerinde üstün başarılar dileriz."

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Spor Kulübü
Referans URL