Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bilica İşi Karıştı !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe'nin kadrosuna katmasına kesin gözüyle bakılan Sivasspor'un Brezilyalı savunmacısı Bilica için devreye giren Shakhtar Donetsk işleri karıştırdı ve önerdiği bedellerle transferde avantajı eline geçirdi.


[Resim: 13_238943_bilica0901.jpg]

Lig bitmeden Bilica’yı transfer etmek için harekete geçen ve hem futbolcu hem de Sivasspor Yönetimi’yle anlaşmaya varan Fenerbahçe’ye soğuk duş.

Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun’un, ''İş bitti, pazartesi günü Fenerbahçe’ye imza atacak'' dediği Bilica’ya Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımının talip olduğu belirlendi. Lucescu’nun çalıştırdığı Ukrayna ekibinin, bonservis bedeli olarak Sivasspor’a 4.5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe’nin senelik 1 milyon 150 bin Euro verdiği Brezilyalı stopere de, 1.5 milyon Euro önerdi.

-FENER'E BİLDİRİLDİ-

Ukraynalı yöneticilerin cuma günü İstanbul’a gelerek, Sivasspor Yönetimi ve Bilica ile masaya oturacağı belirlendi. Bu gelişme üzerine Sivasspor Yönetimi, Bilica’nın Fenerbahçe’ye transferini askıya aldı.

Basın sözcüsü Fikret Ünsal, askıya alma olayını doğrularken, bunu Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetimi’ne de ilettiklerini açıkladı. Ünsal, neden böyle bir karara vardıklarını ise, ''Onun yerini dolduracak bir oyuncu almadan, Bilica’yı bırakmak istemedik. Teknik heyetimizle önümüzdeki hafta toplanıp, son kararı vereceğiz'' diyerek, Shakhtar Donetsk olayını gizlemeye çalıştı.
Kaynak : FANATİK
Referans URL