Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: "Bülent Korkmaz'la devam edebiliriz"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü Asbaşkanı Yiğit Şardan, Bülent Korkmaz'ın takımın başında kalabileceğini ve yeni stadın 2010-2011 sezonuna mutlaka yetişeceğini söyledi.

Özellikle takımın teknik direktörü ve yeni stadın durumu hakkında merak edilenleri açıklayan Şardan, Bülent Korkmaz'ın takımın başında kalabileceğini ve yeni stadın 2010-2011 sezonuna mutlaka yetişeceğini söyledi.

Şardan'ın açıklamaları şöyle:

"Birinci konu Galatasaray'ın inşaatı süren Seyrantepe Stadı ile ilgili. Bildiğiniz gibi Seyrantepe'de yapılan stadımızın inşaatı durmuş vaziyette. Toki, Eren Talu ve ortaklarına ihtarname çekti. Eğer 1 ay içinde Talu ve ortakları finansal sorununu çözemez inşaatın önünü açamazsa ise ihaleyi iptal edeceğini açıkladı. 1 ay sonra ne olacak. Ya gerekli finansman temin edilecek ya da yeniden ihale edilecek ya da güvendiği bir pazarlık yolu ile müteahide verebilir. TOKI'nin zaman kaybına engel olmak için 2. yolu tercih edeceğini düşünüyoruz. 45 günlük bir takvim içinde konuyu yeni bir firmaya pazarlık usulü vereceğini tahmin ediyoruz. Biz 2010-2011 sezonunda yeni stadımızda oynayacağız. 12 ay içinde tamamlanabilirse en kötü koşulda bile Eren Talu bitirememesine rağmen 2011'de stadımız yetişecek gibi hesap yapıyoruz. İnsanların aklına gelebilir yetişmiyor diye. Toki, hiçbir firmadan talep almazsa bile, Toki stadı bizzat kendi bitirecek. Herhangi bir gecikme olmaksızın teslim edecek. Spor Bakanımız da açıklama yaptı. Bu stad mutlak bitecektir. Bazı insanlar stad bitecek mi diye endişeleri var. Bu endişeye gerek yok. Bu stad mutlak bitirilecek. Yaşanan bu sıkıntıları abartmamak lazım. Bugün Amerika saatiyle piyasalar açıldığında GM'nin iflası açıklanacak. Dünya bu haldeyken stadımızın gecikmesi normal. Bir çok Galatasaraylı'nın zihninde yanlış bilgi var. Bunun kulüp yapıyor ve aksaklıkların bizden kaynaklandığını zannediyor. Bu stadı Toki yapıyor. İhale etmiş ve o şirket yapmaya çalışıyor. Biz de var gücümüzle destek oluyoruz. Olmazsa TOKI duruma el koyacak. Sevindirici haber kulüp olarak 21 nisan da ön satışlara başladık stadımızın. Ve sadece ali sami yen de locası olanlara öncelik vermek suretiyle satış yaptık. Herkese açık değildi. Bugün içinde olduğumuz kriz ve başarılı sezon geçirmememize rağmen vip ve locaların yüzde 40'ını satmış durumdayız. 43 milyon dolar tutarına denk geliyor. Bu para belirli bir vadede ödenmek üzere anlaşma yapıldı. Temmuz ortalarına kadar kasada olacak. Bu parayı asıl şirketlerin birleşmesine harcamak istiyoruz, asıl bu paranın gideceği yer burası. Bütün envanteri satabilirsek, vip ve localar 105 milyon dolarlık bir gelir ön görüyoruz.

Bugün herkese satış başladı. Bugünden itibaren herkes koltuk ve loca alabilecekler. 99 loca 770 tane de vip koltuk satışı gerçekleşti. Bu da envanterin yüzde 40' ıdır, bütün bu olumsuz söylentilere rağmen.

İkinci konu, futbolcuların paraları.. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. futbol takımı krize rağmen toplam alacakların sabit ücretlerin 3 te ikisi, primlerin yüzde 80 i ödenmiş durumda. Geçen sene bütün borçları sıfırlamıştık. Bu sene de erken açacağız sezonu biliyorsunuz. Futbolcularımın bütün borçlarını ödemiş olacağız. Galatasaray'ın sıkışık bir durumu yok. Onun dışında herhangi bir para ödeme zorluğumuz yok. Futbolcumuza karşı değil. 3.konu.. son 1 senedir gs gelirlerinde önemli artışlar var. Bunlardan biri prensipte anlaştığımız Ülker ile sponsorluk anlaşmamız. Bu sene bitiyordu yenilenmesi için prensip anlaşması yaptık . Bu anlaşma daha büyük meblağlı olacak. Türk Telekom ve avea anlaşması ile birlikte gelirlerimiz yükseldi.

Teknik direktör ile değerlendirmemiz devam ediyor. Dün akşam başkanımızın başkanlığında uzun bir toplantı yaptık. Daha henüz karar vermedik.-

Transfer politikamız aşağı yukarı destek verilmesi gereken bölgeleri belirledik. İsimler üzerinde duruyoruz. Antrenörün görüşü de önemli. Bu yüzden bu ismi belirlemeye çalışıyoruz. Bülent Korkmaz bütün değerlendirmemiz içinde var. Gitti diyemeyiz. Bu değerlendirme içinde devam kararı bile alabiliriz. Hasan ile ilgili konuyu futbol şubesine sormalıyız. Hasan uzun yıllar hizmet etti. Lincoln'e ulaşmış resmi bir teklif yok.

Süratli bir şekilde gece gündüz kafa patlatıp isim üzerinde aramızda anlaşmaya çalışıyoruz. 16 Temmuz'da ilk maçımızı oynayacağımızı cumartesi 10 da öğrendik. Bület korkmaz da içimizdeki değerlendirmede ciddi şekilde düşünüyoruz. 13 maç takımın başında kaldı. 13 maçta onu yargılamak kolay değil. Bu takımın seçilmesinde hazırlanmasında rol almadı. Bu konuda Bülent Korkmaz'ı kafamızdan atmış değiliz"

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 3 sene üst üste şampiyonluk sözü vermesinin hatırlatılması üzerine ise Şardan "Biz de 3 sene üst üste şampiyon olmak istiyoruz. Bakalım, bekleyip göreceğiz. İstatistiklere bakmak lazım, ilimdir. Son 20 yılda kim ne kadar şampiyon olmuş hatta son 5 yıla bakmak lazım kim ne yapmış.." cevabını verdi.
Önceden yorum yapmayacağım..Bekleyip göreceğiz neyin ne olacağını..
Kalsın kalsın Big Grin

Güzel gidiyor güzel Big Grin
(06-01-2009 06:37 PM)adminmedya Yazılan: Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.Önceden yorum yapmayacağım..Bekleyip göreceğiz neyin ne olacağını..

Yakup öyle diyorsunda sonradan iş işten geçmiş oluyor... Gülümseme
Referans URL