Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cim Bom'da transfere hız verildi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Kadroyu yabancı birer stoper, orta saha oyuncusu ve sağ açıkla takviye etmek isteyen yönetim, kesenin ağzını açtı. Ekonomik sorunlara rağmen, kaynak arayışları olumlu sonuçlandı

Leo Franco ve Mustafa Sarp ile anlaşıp, Ufuk Ceylan’ın işini bitme aşamasına getiren Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetimi, transfere hız verdi. Kadroyu yabancı birer stoper, orta saha oyuncusu ve sağ açıkla güçlendirmeyi hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, ekonomik sorunlara rağmen kaynak arayışlarını olumlu sonuçlandırdı. Yönetim böylece transfer görüşmelerinde daha rahat adımlar atabilecek.

Pizarro hâlâ gündemde
Öncelikle Baros’un yanına bir partner aranıyor. Bu doğrultuda Claudio Pizarro ile uzun süredir görüşmeler yapılıyor. Ancak Peru’lu golcünün Bundesliga’da harika bir sezon geçirmesi taliplerini artırdı. Orta saha adayı ise Hamit Altıntop olarak biliniyor. Buna karşın birçok alternatif üzerinde duruluyor. Bu kez tek bir amaç var, sezon başında olduğu gibi transferde geç kalmayıp, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde sıkıntı yaşamamak.
Transfer haberleri Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yer almaktadır.

Kilitli
Referans URL