Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Guiza'dan Sevgilerle
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Son haftaların yıldızı, uzatmanın son saniyelerinde attığı golle galibiyete taşıdığı Fenerbahçe´nin, Avrupa Ligi´nde bir ön eleme az oynamasını sağladı.


[Resim: carlos-guiza-sevinc.jpg]

Büyük umutlar ve 14 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ancak umutları boşa çıkaran Güiza, Arap atı gibi sonradan açıldı. Hem de ne açılma. Sezonun büyük kısmını eleştirilerle geçiren İspanyol yıldız, lig biterken coşup gollerini art arta sıralamaya başladı. Lig-kupa demeden her takıma gol atan, geçtiğimiz hafta Konyaspor karşısında Süper Lig'de ilk kez bir maçta ağları 2 kez havalandırmayı başaran Güiza, öldürücü darbeyi ise son sınavda vurdu. Önce 45. dakikada Alex'in golünde nefis asist yapan, ikinci yarı Deivid�e bomboş durumda, "al da at" dercesine bir pas veren İspanyol yıldız, baktı ki olmuyor, 90+4'te sahneye çıktı.

Kazım'ın ortasında Semih'ten seken topu sert bir şutla ağlara gönderen Güiza, gol sayısını 11'e çıkarırken, Fenerbahçe'yi galibiyete taşıdı. Bu golün esas anlamı, tüm takımın en az 1 hafta fazla tatil yapacak olmasıydı. Çünkü Trabzon galibiyetiyle ligi 4. bitiren Kanarya, Avrupa Ligi'nde bir ön eleme fazla oynama külfetinden kurtuldu. Sarı-Lacivertliler, ilk maçlarını 16 değil, 30 Temmuz'da oynayacak. Bu da hazırlıkların en az bir hafta geç başlaması demek.
Referans URL