Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: F.Bahçe'ye yine İspanyol hoca mı?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Portekiz basını, bugüne dek adı F.Bahçe'yle hiç geçmeyen bir ismin geçtiğimiz hafta Aziz Yıldırım ile görüştüğünü yazdı: Benfica'nın İspanyol çalıştırıcısı Quique Sánchez Flores!

[Resim: 47144.jpg]

Fenerbahçe, görevine son verilmesi kesin olan Luis Aragones'in yerine anahtarı yine bir İspanyol'a devretmesi gündemde. Portekizce yayın yapan Diario de Noticias adlı gazetenin bugünkü sayısında, Sarı Kanaryalar'ın, Benfica Teknik Direktörü Quique Sánchez Flores ile görüştüğü öne sürüldü.

Gazetenin iddiasına göre 44 yaşındaki teknik adamla geçtiğimiz hafta bir görüşme yapan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Başkanı Aziz Yıldırım, Flores'ten, "Kararımı önümüzdeki hafta vereceğim" yanıtını aldı.

Adı zaman zaman Chelsea ile de geçen Flores'in taliplilerinden birinin de La Liga takımlarından Real Betis olduğu ifade ediliyor.

Valencia'yı çalıştırmıştı

2004-2005 sezonunda Getafe'yi yönettikten sonra iki yıl boyunca Valencia'nın çalıştırıcılığını yapan Flores, bu sezon başında Portekiz'in Benfica takımının teknik direktörlüğüne getirilmişti. Benfica takımı sezonu 59 puanla lider Porto'nun 11 puan gerisinde üçüncü sırada bitirirken, Portekiz Lig Kupası'nı müzesine götürmeyi başardı.

Teknik direktörlüğe ilk Real Madrid'in genç takımında başlayan Flores, özellikle de Valencia'yı yönettiği 2006-2007 sezonunda takımının ligi dördüncü sırada bitirmesini ve bir sonraki sezon Şampiyonlar Ligi'ne girmesini sağlayarak adını duyurmuş; ancak bir sonraki sezon üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle görevinden uzaklaştırılmıştı.

Aynı zamanda eski bir futbolcu olan Quique Sánchez Flores, Valencia (1984-1994), Real Madrid (1994-1996) ve Real Zaragoza (1996-1997) takımlarında sağbek olarak oynamıştı.
Referans URL