Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Le Guen: "Valenciennes ile görüştüm"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile anlaşmaya çok yakın olduğu öne sürülen Fransız teknik direktör Le Guen, Valenciennes takımıyla görüştüğünü söyledi. Le Guen, önümüzdeki 48 saat içerisinde kimseye imza atmayacağını belirtti.

[Resim: Paul_Le_Guen3_754954.jpg]

Galatasaray'ın Paul Le Guen girişimleri henüz yüzde yüz karşılığını bulmuş gibi görünmüyor. Cumartesi günü oynanacak son hafta maçının ardından Paris St-Germain'e veda edecek olan tecrübeli hoca, Fransa'nın Valenciennes Kulübü'yle bir görüşme yaptığını açıkladı.

L'Equipe gazetesine konuya ilişkin olarak bir açıklamada bulunan Le Guen, "Valenciennes Başkanı'yla biraraya geldiğim doğru. Ancak bu görüşmenin, serbest olduğumu bilen diğer başkanlarla yaptığım görüşmeden bir farkı yok. Sonuç itibariyle önümüzdeki 48 saat içinde hiç kimseyle anlaşma imzalamayacağım" diye konuştu.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. konusundaysa herhangi bir açıklama yapmaktan çekinen Le Guen'in, yeni sezonda hangi takımı çalıştıracağına önümüzdeki hafta karar vermesi bekleniyor.
Referans URL