Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Galatasaray'a Altıntop kardeşler!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray'da transfer harekatına başkan Adnan Polat el koydu; hedef Altıntop kardeşler... Geçtiğimiz hafta yeni sezonda takımı çalıştıracak teknik adam ve yabancı oyuncu transferi için Avrupa'da mekik dokuyan Futbol Şubesi Sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. derbisi sonrası bir araya gelen ve iki genç yöneticiden rapor alan Adnan Polat dün Avrupa seferine çıktı.

AVANTAJ ROGOR FİRMASI!
Sabah saatlerinde İstanbul'dan yönetici Haldun Üstünel ile beraber ayrılan Polat'ın ilk adresi Almanya. Schalke ile masaya oturacak olan Galatasaraylı yöneticiler Halil Altıntop'u isteyecek. Halil'in menajerliğini üstlenen Rogor firması aynı zamanda Lincoln ve Meira'nın da menajerliğini yürütüyor. Bu şirket ile iyi ilişkileri bulunan sarı-kırmızılılar, Halil'e karşı Lincoln'ü teklif edecek. Wolfsburg'u bu sezon Almanya'da şampiyon yapan teknik direktör Felix Magath'ın Schalke ile anlaştıktan sonra Lincoln'ü istediği daha önceden biliniyordu. Galatasaray'ın da Felix Magath'ın bu isteğini göz önüne alarak Schalke yöneticilerine bu takası önermesi bekleniyor. 2006 yılında Halil'i transfer ederken bonservis bedeli ödemeyen Alman kulübünün, Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in Lincoln- Halil Altıntop takas teklifine sıcak bakabileceği konuşuluyor.

SONRA ALTINTOP
Galatasaraylı yöneticilerin diğer hedefi ise Halil'in ikiz kardeşi Hamit Altıntop... Bayern Münih'in yıldızlarından olan Hamit için sarı-kırmızılı yöneticilerin işi oldukça zor gözüküyor. Çünkü Bayern Münih, bonservis bedeli 10 milyon euro civarında olan milli futbolcuyu satmayı düşünmüyor. Hamit'i Schalke'den bonservis ücreti ödemeden alan Münih kulübünün milli futbolcuyu ciddi bir kazanç elde etmeden gözden çıkarması beklenmiyor. Ancak Galatasaraylı yöneticiler, Schalke kulübü ile Halil'in transferi için anlaşıp Hamit'i bu şekilde ikna etmeyi ardından da Bayern Münih ile masaya oturmayı planlıyor. Bayern Münihli yöneticilerin, Hamit'in ikna edilmesi durumunda Arda Turan'ı isteyeceği iddia ediliyor. Arda'yı ilk planda vermeyi düşünmeyen Adnan Polat'ın Alman kulübünün ikna olmaması durumunda Hamit'i transfer edebilmek için Arda'yı verip üzerine para alarak bu transferi bitirebileceği de konuşuluyor.
Referans URL