Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Arda Turan'ın rüya 11'i!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
‘Kendini de dahil ederek bir Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. rüya 11 kurar mısın´ şeklindeki isteği kırmayan yıldız futbolcu, bugünkü kadrodan kimseye şans vermedi.

Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği yıldızlardan biri olan Arda Turan, GSMobile’da katıldığı görüntülü sohbette pek çok konuda ilginç açıklamalarda bulundu. Türkiye dışından Hollanda, İsviçre, Almanya ve Fransa başta olmak üzere değişik ülkelerden toplam 28 bin 973 kişinin kayıt yaptırdığı ve toplam 6 bin 984 sorunun yöneltildiği sohbet yarım saat sürdü. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. derbisinde yaşanan olaylardan sonra Semih Şentürk ile oturup konuştuklarını ve aralarında hiçbir sorunun kalmadığını, Sivasspor’un stoperi Brezilyalı Bilica’nın çok iyi bir futbolcu olduğunu belirten genç futbolcu, bir taraftarın “Kendini de dahil ederek bir Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. rüya 11’i kurar mısın” isteğini de geri çevirmedi.

İki hocası da kadroda

Fanatik'in haberine göre, sadece kalede (Taffarel-Simoviç) ve sol bekte (Hakan Ünsal-Ergün Penbe) ikişer tercih kullanan Arda Turan, unutulmaz solak Cevat Prekazi’yi sağ kanada yerleştirip, sol çizgide kendine şans tanıdı! Sarı-Kırmızılı futbolcu, rüya 11’inde halen aktif futbolculuk yaşamını sürdüren ve jübileye hazırlanan Tugay Kerimoğlu’na yer verirken, savunmanın göbeğine ise iki hocasını yerleştirdi; Fatih Terim ve Bülent Korkmaz... Ümit Davala, Hagi, Hakan Şükür ve Taçsız Kral Metin Oktay, Arda’nın takımında yer alan diğer unutulmazlar oldu.

100. lig maçına çıkıyor

Genç yaşına karşın şöhret basamaklarını hızla tırmanan Arda Turan, Süper Lig’de 100. maçına Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. önünde çıkmanın da heyecanını ve onurunu yaşıyor. Bugüne kadar 15’i Manisaspor, 84’ü Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. forması ile olmak üzere 99 lig maçında görev yapan yıldız futbolcu, yarın akşam kendi adına bir ilke daha imza atmaya çalışacak. Çünkü Arda’nın, iki kez çıktığı İnönü Stadı’nda Beşiktaş’a karşı henüz galibiyeti bulunmuyor.

İŞTE RÜYA 11

[Resim: 9_255655_untitled-2.jpg]
Referans URL