Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alex kesin olarak gidiyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sao Paulo Kulübü’nün yöneticisi Milton Cruz, yıldız oyuncuyla telefonda görüştüklerini belirtti, “Teklifimizi geri çevirmedi. 10 numaralı forması bile hazır” dedi

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Sao Paulo Kulübü’nün, Fenerbahçe’den ayrılması gündemde olan kaptan Alex de Souza’yı telefonla arayarak transfer teklifinde bulunduğu bildirildi.

Brezilya’da çıkan Futebol Interior Gazetesi, Sao Paulo’nun tecrübeli oyuncu için 10 numaralı formayı şimdiden hazırladığını yazdı.

Sao Paulo’nun yöneticilerinden Milton Cruz gazeteye yaptığı açıklamada, “Bizim oyun sistemimize uyan en iyi isim Alex. Bu oyuncuyla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Hedeflerimizi ve projelerimizi aktardık. Ona ihtiyacımız olduğunu söyledik. 10 numaralı forması bile hazır. Önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler yaşanacağını umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Cruz, Alex’in kendisine getirilen teklifi reddetmediğinin de altını çizerken, daha fazla ayrıntı veremeyeceğini belirtti. Futebol Interior gazetesi ise, Cruz’un bu açıklamalarından sonra Alex’in Brezilya futbolunda tekrar sahne almasının çok yaklaştığını iddia ederek, “Alex, Avrupa’dan geri dönüyor” başlığını kullandı.
Referans URL