Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: "F.Bahçe'den teklif aldım, reddettim"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 48961.jpg]
Belçika'nın Standard Liège takımında forma giyen Kayseri doğumlu kaleci Sinan Bolat, Fenerbahçe'den teklif almış.

Fransızca yayın yapan 7sur7 adlı internet sitesine konuşan 20 yaşındaki Sinan Bolat, Fenerbahçe'den teklif aldığı yolundaki haberleri doğrulayarak, "Ancak kendilerine, bir ya da iki sezon daha Belçika'da kalmak istediğimi söyledim" diye konuştu.

2007-2008 sezonunda Türkiye'nin 19 yaş altı milli takımında 4 kez forma giyme şansı bulan Sinan Bolat, bir bakıma Farih Terim'e de mesaj göndererek, "Eğer böyle devam edersem, belki Türkiye'nin A takımında yer edinmeyi umabilirim" dedi.

Yılın penaltı kurtarışını yaptı

Geçtiğimiz Pazar günü ligin son haftasında KAA Gent takımına konuk olan Standard Liège, uzun süre 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın uzatma anlarında, evsahibi takımın penaltı atışı kazanması nedeniyle ecel terleri dökmüştü. Ancak kaleci Sinan Bolat, mükemmel oynadığı maçı bir de penaltı kurtarışıyla süsleyince Liège 3 puanı almış ve böylece sezonu Anderlecht ile aynı puanda bitirmeyi başarmıştı. Belçika'da statü gereği, iki takım sezonu ilk iki sırada ve aynı puanda bitirirse, şampiyonu, bu iki ekibin oynayacağı çift ayaklı final çarpışması belirliyor.
Referans URL