Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Aziz Yıldırımdan Bomba Vaadler !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Aziz Yıldırım'dan bomba vaatler
15 Mayıs 2009 Cuma 11:00
Aziz Yıldırım, gelecek hafta yapılacak olağan seçimli genel kurulda yeniden başkanlığa aday olacağı açıklandı ve Sarı-Lacivertli camiaya bomba gibi vaadlerde bulundu...


Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, gelecek hafta yapılacak olağan seçimli genel kurulda başkanlığa yeniden aday olacağı açıklandı.

Aziz Yıldırım, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gazete, televizyon ve haber ajanslarının spor müdürleriyle bir araya geldi.

Toplantı sırasında gazetecilere dağıtılan basın bülteninde, Fenerbahçe'nin son 10 yılda gösterdiği yükselişin tesadüf olmadığı vurgulanarak, ''Dünya spor vitrininde kalıcı izler bırakmak için yola çıktık. Sporun her dalında başarılı olmak, sürekli büyüyen sağlıklı bir ekonomi yaratmak ve dünya çapında tesislere sahip olmak için çalıştık. Bu anlayış sayesinde Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalist olduk. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Sportif A.Ş'yi ülkenin en büyük şirketlerinden biri haline getirdik. UEFA Kupası finaline ev sahibi olduk'' denildi.

Basın bülteninde, ''Son 10 yıla dönüp baktığımızda hayal ettiklerimizin çok büyük bir bölümünü gerçekleştirdiğimizi görüyoruz'' denilerek, şöyle devam edildi:

''Bütün altyapı hazırlıklarımızın tamamlandığı bir dönüm noktasında, bundan sonraki 3 yıl boyunca son 10 yıldakinden daha hızlı bir şekilde gelişmeli ve elde ettiğimiz başarıları kalıcı hale getirmeliyiz. Şüphesiz daha dinamik, tutkulu ve proaktif bir yönetim modelini benimseyeceğiz. Kaliteli bir sporcu fabrikası, dev bir spor kulübü, ekonomik anlamda daha büyük atılımlar yapabilecek daha güçlü bir oyuncu olacağız.''



Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.
Aziz Yıldırım dikkat etsin de bombaları yine elinde patlamasın !
Eşekler adam olur Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. adam olmaz !
Bnece sizlerde dikkat edinde , bombalar üstünüzde patlamasın
Referans URL