Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Uefa Kaçarsa....
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetimi, Avrupa Ligi’ne katılma hedeflerinin gerçekleşmemesi durumunda futbolculara ağır cezalar verecek.

Avrupa biletini kaçırmak istemeyen Galatasaray’da bu hedefin gerçekleşmemesi durumunda oyunculara ağır cezalar gelecek.

Milliyet'in haberine göre; Hafta içinde, sezon sonunda yapılacak revizyonun sinyallerini veren Başkan Adnan Polat, sarı-kırmızılı ekip Avrupa’da mücadele etme hakkı kazanmazsa, işte o zaman operasyonun boyutunu genişleterek daha da ağırlaştıracak.

Bazı yöneticilerin geçtiğimiz günlerde yönetim toplantısında gündeme getirdiği, “Maç başı ve galibiyete prim oluyorsa, başarısızlığa da ceza neden olmasın” önerisi şimdilik takımın motivasyonunun bozulmaması için gündeme getirilmezken, takımın Avrupa Ligi’ne katılamaması durumunda para cezası yaptırımının uygulanacağı ifade edildi.

Sarı-kırmızılı idareciler, sezon içerisinde belirledikleri her hedef için de özel prim vermeyi vaat ediyordu. Ancak, uygulamanın fayda getirmemesi üzerine bu sistemden de vazgeçildi.
Galatasaray'lı futbolcuları zor günler bekliyor. Gülümseme

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçında kesin yenilecekler futbolcuların yapabileceği bir şey yok.
Beşiktaşlılar şimdiden bu kadar emin konuşmasın.Şampiyonluk yolunda sizi tökezlersiniz.
Derbide Bjk tökezler bence
Referans URL