Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hasan ve Ümit kadro dışı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: hasansas_umitkaran_eski01.jpg]

Galatasaray'da Ankaragücü maçı öncesinde yönetim radikal bir karar aldı..

Sezon sonunda gönderilmelerine kesin gözüyle bakılan ve bu sezon mücadele ettikleri maçlarda taraftarın da tepkisini çeken, hatta Bülent Korkmaz'ın da hedef adam haline gelmesini sağlayan iki deneyimli futbolcu süresiz kadrodışı bırakıldı.

Ümit Karan ve Hasan Şaş'ın kadroya alınmaması hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, kalan 4 maçta da kadroya giremeyeceği öne sürülen oyuncuların, sezon sonunda serbest bırakılmaları bekleniyor.

Yöneticilerin sadece Hasan Şaş için jübile yapmayı önereceği, Hasan Şaş'ın futbolu bırakmak istememesi halinde ise başka bir takıma gönderileceği ifade ediliyor.

Volkan Yaman ve Serkan Çalık gibi isimlerle birlikte adı gönderilecekler arasında yer alan Ümit Karan'ın ise şimdiden kadro dışı bırakılması, sezon sonu mutlaka gönderileceği sinyalini verdi.

Hasan Şaş'ın sezon sonuna kadar, Ümit Karan'ın ise 31 Mayıs 2010 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyordu.
Zamanında bizim onca başarı kazanmamızı sağlayan Hasan Şaş gibi Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. denince akla gelen ilk futbolculardan birini kadro dışı bırakmak çok ayıp olmuş gerçekten.Üstelik zamanında Bülent Korkmaz'la takım arkadaşıydılar.Bülent Korkmaz'a yakışmadı..

! Em`R.

Ayıp olmasına karşın özellikle de Ümit'in bu sezon bir kez dahi fileleri havalandırdığını göremedik.. (Çoğu maçta Oynayabilmesine karşın).. Bunu da göz ardı etmemek lazım..
Ümit Karan konusunda sonuna kadar haklılar ama Hasan Şaş konusunda bülent korkmaz'ı tebrik etmek lazım. 4 aylık sakatlık sonrası kendisini en kritik maçların en kritik dakikalarında bir de milan baros'un yerine alarak bitirmeyi başardı. Çoktan bitmiş maçların son 15 dakikasında girip bir de gol atsaydı efsane olabilecek Hasan Şaş bülent korkmaz sayesinde kadro dışı.
Galatasarayın hep yaptığı şey oyuncuları bir günde harcıyorlar Yazık!!!
Suç aslında tamamen yönetimde değil futbolcularda kendine bakmalı ve çok çalışmalılar sakatlıktan sonra kulübeye hapsoluyorlar geri döndüklerinde bir bakmışız ki adam 10 kilo almış.. Futbolcu da hemen pes etmemeli..
Referans URL