Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tuncay'ın Fener'e cevabı!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Geçtiğimiz günlerde eski yıldızına, “Geri dön” çağrısı yapan Fenerbahçeli yöneticiler, milli futbolcudan olumsuz yanıt aldı.

Kariyerini İngiltere’de sürdürmek isteyen başarılı futbolcunun en büyük hayali ise Londra ekiplerinden birine transfer olmak. Küme düşme tehlikesi yaşayan Middlesbrough ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan milli futbolcunun sezon sonu takımı ile devam edip etmeyeceği kırmızı- beyazlı ekibin ligde kalmasına bağlı. Sezon başı Londra ekibi Chelsea’nin takibine giren milli futbolcuyu İngiltere’den Everton ve Fulham kulüpleri başta olmak üzere birçok kulüp istiyor. Ancak Tuncay’ın hedefi ise daha popüler olan ve Avrupa’nın en önemli şehirlerinden biri olan Londra’da yaşamak ve futbol hayatını sürdürmek.

MENAJERİ DE DOĞRULADI

Tuncay’ın Menajeri Hakan Özlü de Habertürk’e yaptığı açıklamada milli futbolcunun Fenerbahçe’den teklif aldığını ancak kariyerine İngiltere’de devam etmek istediğini ifade ederek, “Tuncay’ın, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile görüşmesi oldu. Ancak buradan ayrılmak istemediği ve daha büyük hedefleri olduğu için bu teklifi geri çevirdi. Özellikle Londra takımlarından birinde forma giymeyi istiyor. Scolari Chelsea’nin başındayken ciddi şekilde Tuncay ile ilgilenmişti. Ama önce Middlesbrough’un ligde kalıp kalmayacağının belli olması gerekiyor. İngiltere dışından Almanya ve Rusya’dan da isteyen ekipler var. Ama Tuncay futbol hayatını İngiltere’de sürdürmek istiyor. Türkiye’ye dönüşü söz konusu değil” diyerek milli futbolcu konusunda son noktayı koymuş oldu

EN AZ 5 MİLYON POUND BONSERVİS

Middlesbroguh’un küme düşmesi halinde takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılan Tuncay için ise Middlesbrough kulübünün yüksek bir bonservis ücreti talep edeceği belirtildi. Ada temsilcisinin Tuncay Şanlı için en az 5 milyon poundluk bir bonservis talebi edeceği ifade edildi.
İngilterede oynamak varken Fenerbahçeye niye dönsün ?

! Em`R.

Madem böyle yapacaklardı neden M'Boro'nun teklifini kabul etti yönetimi.. ?
Gelse yararı çok olur Fenerbahçeye
Avrupa'da kalmalı ve kalması herkes açısından iyi olur.Avrupa'da çok az futbolcumuz kaldı artık onları da geri çağırıp yok etmeyelim.
Tuncay Avrupa'da kalmalı ve kendini geliştirmeli.Avrupa'da kalması onun için daha büyük bir avantaj olur ve yeni fırsatlar doğurur.
Referans URL