Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alex'ten Fener'e müjdeli haber!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 31. haftasında, 9 Mayıs Cumartesi günü Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Samandıra Kamp Merkezi'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Alex ve Önder de, antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Teknik Direktör Luis Aragones yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 45 dakika sürdü. Carlos Cascallana'nın yaptırdığı ısınma, koşu ve koordinasyon hareketlerinden sonra, oyuncular 3 gruba ayrıldı.

Bu 3 grup, antrenman sonuna, kadar dönüşümlü olarak, dar alanda çift kale maç yaptı. Dışarıda bekleyen grup ise Cascallana eşliğinde istasyon çalışmaları gerçekleştirdi. Sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Alex ve Önder de takımla birlikte çalışmalara katıldı. Sakatlığı bulunan bir diğer isim Abdülkadir ise Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı bir çalışma gerçekleştirdi.

Abdülkadir de topla çalışmalara başladı. Fenerbahçe, yarın saat 18.00'de Samandıra Kamp Merkezi'nde yapacağı antrenmanın ardından tesislerde kampa girecek.
Referans URL