Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Adnan Polat'a darbe girişimi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link

! Em`R.

Galatasaray’da uzun zaman sonra ilk kez bir yönetimin devrilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Lisesi mezunları tarafından başlatılan bu kampanyada yeterli sayı sağlanırsa kulüp olağanüstü kongreye çağırılacak. Önceleri sessiz sedasız başlayan bu kampanya yavaş yavaş hareketlenmeye ve ses getirmeye başladı. Özellikle Başkan Adnan Polat bu olaya büyük tepki gösterdi. Ancak imza kampanyası kulübün ileri gelenleri tarafından da tepki görmeye başladı.

[Resim: news_manset_resim_bq_AdnanPolat006.jpg]

Yeni başlayan bu kampanyada imza sayısının kaça ulaşacağı bilinmiyor. Ancak gösterilen tepki üzerine imza hızının yavaşladığı belirtiliyor. Açılan kampanyada aynen şu ifadelere yer veriliyor. “Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Spor Kulübü’nün mevcut durumu acilen Genel Kurul’un olağanüstü toplanmasını gerektiren boyutlara ulaşmıştır. Sorunları detaylı bir biçimde görüşüp tartışmak üzere, tüzüğümüzün 26. maddesinin d bendi gereğince aşağıdaki gündemle Olağanüstü Genel Kurul çağrısı yapılmasını arz ve teklif ederiz” Gündem ise mevcut durum, yönetim tarzının tartışılması ve olağanüstü seçim toplantısı için karar alınması olarak belirlendi.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. tüzüğüne göre üyelerin üçte biri imza toplarsa yönetim olağanüstü seçime gitmek zorunda. Şu anda oy kullanabilecek üye sayısı yaklaşık 4500 kişi. Bu duruma göre imza kampanyası açan üyeler kongreye gitmek için 1500 imzaya ihtiyaç duyuyor. Ancak imza atanlar yaptıkları açıklamalarda asıl amaçlarının seçimden çok yönetimi sert bir şekilde uyarmak olduğunu belirterek, “Bunu da başardık. Yönetim mesajı aldı” ifadesini kullanıyorlar.

CANAYDIN: "İZİN VERMEYİZ"
İmza kampanyasının arkasındaki kişilerden biri olduğu öne sürülen eski başkan Özhan Canaydın bu iddiaları sert bir dille yalanladı: “Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. tarihinde böyle bir şey yok. İmza atılmaması için herkesle tek tek konuşuyorum. Böyle bir şeye izin vermeyiz. Eğer ortada bir şey varsa bunun yeri mali kongredir. Böyle durumlarda karşı tarafı mazlum duruma getirirsiniz. Adım sürekli başkanlık için geçiyor. Kesinlikle böyle bir niyetim yok. Ancak yönetim dışında kalmam kaydıyla ne isterlerse yaparım.”

Kaynak: htspor.com
Bence de Adnan Polat artık görevini bırakmalı.

Tribüne oynayan Başkan istemiyoruz !!
Referans URL