Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alex Risk Edilmeyecek
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Aragones Alex'i riske etmeyecek

Sakatlıktan çıkan Alex'i Denizlispor karşısında riske etmek istemeyen Aragones Sambacı'yı kupa finalinde sahaya sürecek..


Fenerbahçe'de uzun süredir sakat olan Alex'in yarından itibaren takımla antrenmanlara başlayacağı, ancak Denizlispor karşısında da oynatılmayacağı belirtildi.

Ligtv'nin haberine göre: Teknik Direktör Luis Aragones'in Alex'i Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile oynanacak Fortis Türkiye Kupası finalini düşünerek riske etmek istemediği bildirildi.

Teknik Direktör Luis Aragones'in Denizlispor maçında yedek kulübesinde bekleteceği Alex'i oyunun gidişine göre sahaya sürebileceği öğrenildi.

Sakatlığı süren oyunculardan Önder Turacı'nın ise durumunun cuma günü yapılacak kontrolden sonra belli olacağı açıklandı.

Kupa finaline prim dopingi
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetiminin de bir hafta sonraki kupa finali için kolları sıvadığı öğrenildi. Yönetimin 26 yıllık kupa hasretinin bitmesi halinde futbolculara yüklü miktarda prim dağıtacağı iddia edildi.

Yönetimin ayrıca kupa finali öncesi sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Selçuk ve Volkan ile bir kez daha bir araya geleceği belirtildi. Selçuk ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği ve bu nedenle imzaların atılabileceği, Volkan ile ise henüz anlaşma sağlanamadığı bildirildi.

İnternetSpor
Evet edilmemeli , Bjk maçında bize lazım..

! Em`R.

Yerinde bir tercih.. Göz Kırpma
Referans URL