Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Derbi F.Bahçe'nin işi: 1-2
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: 18_253178_kartalyikildi42333.jpg]

Turkcell Süper Lig'de 30. Haftanın kapanış maçında ezeli rakipler Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşı karşıya geldi ve mücadele sarı-lacivertlilerin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmaya liderlik parolasıyla çıkan siyah-beyazlılar Güiza'nın 33. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. 53. dakikada Semih'in golüyle farkı ikiye çıkarttı. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. 64. dakikada Holosko'nun golüyle farkı 1'e indirse de ilerleyen dakikalardaki atakları gol getirmedi ve siyah-beyazlılar liderlik şansını kaçırdı.

Sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ı dört sezon üst üste İnönü'de, toplamda da üst üste 7. kez mağlup etmeyi başararak rekor kırdı.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. bu sonucun ardından 59 puan ile ikinci sırada kalırken, derbi galibiyetiyle moral bulan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. puanını 51'e yükseltti.

İnönü'de oynanan karşılaşmada ligde çok fazla bir hedefi kalmayan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. topa daha çok sahip olan taraftı, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ise bir türlü istediği futbolu ortaya koyamadı. Bulduğu gollerle daha da rahatlayan sarı-lacivertliler, kalesinde çok ciddi tehlikeler vermeden, İnönü'den galibiyetle ayrılmayı başardı.

GÜİZA'DAN ŞIK GOL...
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. iyi başladığı mücadelede Güiza ile golü buldu. 33. dakikada, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. savunması topu bir türlü uzaklaştıramadı, oyunculara çarpan top bir anda Güiza'nın önünde kaldı. Güiza ceza sahasına girer girmez çok şık bir aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-1.

GÖSTERE GÖSTERE GOL...
İkinci yarıya Beşiktaş'ın iyi başlaması beklenirken, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ataklarını sürdürdü. 54. dakikada gelişen atakta, sarı-lacivertliler sağ kanattan üst üste paslarla geldi. Uğur Boral topu Ali Bilgin'in önüne bıraktı, Ali Bilgin, penaltı noktası civarında bekleyen Semih'i çok iyi gördü, yerden çıkardığı pasa Semih sağ ayağının içiyle gelişine çok sert vurdu, Rüştü'nün de eline çarpan top, üst direğe de çarpıp ağlara gitti. 0-2.

HOLOSKO TEK BAŞINA BİTİRDİ...
Beşiktaş'ın Slovak yıldızı Holosko müthiş bir gole imza attı ve takımını umutlandıran golü attı. Orta sahadan kaptığı topla dört Fenerbahçeli oyuncunun üzerine tek başına giden Holosko, ceza yayı üzerinde sol ayağıyla çok sert vurdu, üst direğe de çarpan top ağlara gitti.

BEŞİKTAŞ'TA SAKATLAR SAHADA...
Beşiktaş'ta, sakatlıkları geçen Bobo, Matias Delgado ve Rodrigo Tello, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşısında ilk 11'de sahaya çıktılar. Hafta içinde sakatlıkları nedeniyle fazla antrenman yapamayan futbolculardan Bobo forvette oynarken, Delgado forvet arkasında, Tello ise sol kanatta görev yaptı.

Siyah-beyazlılarda teknik direktör Mustafa Denizli, Ernst'in yanında önliberoda Sivok'u oynatıp, Cisse'yi ise yedek soyundurdu. Sakatlığı geçen Yusuf Şimşek de yedek kulübesinde yer alırken, siyah-beyazlıların diğer yedekleri ise Hakan, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Uğur ve Zapatocny oldu. Sakatlığı süren Mert Nobre ise 18 kişilik kadroya alınmadı. Mustafa Denizli, ikinci yarıda oyuna müdahalede bulundu ve galibiyet için değişikliklere gitti. Yusuf Şimşek, Delgado'nun, Cisse de Gökhan Zan'ın yerine oyuna girdi. Delgado oyunda kaldığı süre boyunca çok etkisiz olurken, Bobo ve Holosko'ya da istediği pasları bir türlü atamadı.

GÖKHAN GÖNÜL STOPERDE...
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü Luis Aragones, Turkcell Süper Lig'de Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile yaptıkları derbi maçta, cezalı ve sakat futbolcuların yoluğunda ilk 11 kurgusunda değişiklikler yaptı. İspanyol çalıştırıcı, Önder'in sarı kart cezalısı olması nedeniyle savunmanın ortasında Yasin'in yanında Gökhan Gönül'e forma verdi.

Gökhan Gönül'ün sağbekteki yerinde Ali Bilgin'i görevlendiren İspanyol çalıştırıcı, Önder'in yerinde Yasin ile birlikte oynayabilecek futbolculardan Can'a güvenemediği için bu futbolcuyu yedekler arasında tuttu. Gökhan Gönül, alışkın olmadığı mevkiide oldukça başarılı bir görüntü sergiledi.

SEMİH VE GÜİZA BİRLİKTE...
Aragones, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşısında iki forvet oyuncusu Semih ve Güiza'yı da sahaya sürdü. Cezalarını tamamlayan kaleci Volkan Demirel ve Semih takımdaki yerlerini alırlarken, sakatlığı geçen Emre de derbide ilk 11'e girdi. Kupa ve ligde olmak üzere sarı-lacivertli ekibin yaptığı son 2 maçta kadronun dışında kalan Uğur, yeniden 11'e döndü.

Sarı-lacivertlilerin kadrosunda, cezalılar Önder ve Lugano'nun yanısıra sakatlığı nedeniyle tedavileri süren Alex ve Abdülkadir yer almadı. Aragones, bu futbolcuların dışında Josico, Burak, Gürhan ve İlhan'ı da 18'in dışında tuttu.

ARAGONES'TEN İLGİNÇ DEĞİŞİKLİKLER...
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Teknik Direktörü Luis Aragones maçın ikinci yarısında yaptığı değişikliklerle şaşırttı. Sahanın iyi isimlerinden olan Emre Belezoğlu'nu, Deivid ile tartıştığı için 56. dakikada kenera alan Aragones yerine Deniz'i sahaya sürdü. Aragones, takımının ikinci golünü atan Semih'i de 65. dakikada Kazım Kazım ile değiştirdi.

F.BAHÇE ÇOK DAHA İYİ...
Sivasspor'un yenilmesinin ardından Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşısına mutlak 3 puan için çıkan Beşiktaş, derbi mücadelesine tutuk ve gergin başladı. Maçın hemen başında kalesinde tehlike yaşayan siyah-beyazlı ekip, hücumda çok top kaybı yaşadı. Rakip kalede istediği pozisyonları bulamayan siyah-beyazlı ekip, kalesinde de tehlikeler yaşadı. Semih, Selçuk ve Güiza'nın şutlarına engel olamayan evsahibi ekip, 32. dakikada savunmasında verdiği açık sonrası Güiza'nın attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. Golden sonra tutuk oyununu sürdüren evsahibi ekip, soyunma odasına 1-0 geride gitti.

Ligde son dönemde başarısız sonuçlar alan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ise rahat çıktığı mücadelenin ilk dakikalarından itibaren etkili olan taraftı. Topu daha çok kontrolünde bulunduran sarı-lacivertli takım, Semih ve Güiza ile Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. savunmasını zorladı, nitekim bu iki oyuncunun organizasyonu sonrası da 32. dakikada Güiza'nın attığı golle 1-0 öne geçti.
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. 2 de 1 kazanıyor. Gülümseme
Her yere haber salın ,2 de 1 karşımıza çıkmasınlar Gülümseme
Haber salın 4 1 yana çıkmasınlar 2 de 1 karşımıza. Gülümseme
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. bu maçlarla Kalitesini gösteriyor.

! Em`R.

Bi beşiktaşlı çıkıp da konuşmayacak mı? Tongue
Birazdan tüm Beşiktaşlılar toplanıp bir basın toplantısı düzenleyeceğiz.
Sayfalar: 1 2
Referans URL