Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Servet tüm planları alt üst etti
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray'da Servet'in sahalara dönüşü bir hafta daha uzadı. Kocaeli ile 2 ay önce oynanan maçta ayak tarak kemiği kırılan milli futbolcu bugün Ankaraspor'a karşı da forma giyemeyecek.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın ısrarla oynatmak istediği Servet'in özellikle zıplarken ayağında ağrı oluştuğu bildirildi. Hafta boyunca takımla çalıştırdığı Servet'i, Gaziosmanpaşa ile yapılan hazırlık maçında da oynatan Korkmaz'ın planlarının bozulması nedeniyle defansın ortasında Hakan Balta ile Semih'e şans tanımaya karar verdiği öğrenildi. Cim-Bom, Ankaraspor maçının son hazırlığını dün akşam yaparken, Milan Baros aldığı bir darbe nedeniyle çalışmayı tamamlayamadı. Tedavisine hemen başlanan Çek golcünün bugün takımdaki yerini alabileceği öğrenildi.

Hem destek hem reklam
Ali Sami Yen'de Ankaraspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da, yönetim tarafından 2800 metrekare büyüklüğünde dev bir bayrak yaptırıldı. Kapalı tribüne asılacak bayrağın dikkat çeken noktalarından biri ise aynı zamanda reklam içerikli olması. Bayrağın üzerinde sarı-kırmızılı kulübün büyük umut bağladığı GSMobile tanıtımı yer alacak.

Şampiyonluk için formül
Cim-Bom'un milli yıldızlarından Mehmet Topal, şampiyonluk için iddialı açıklamalar yaptı. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. TV'ye röportaj veren başarılı futbolcu, "Kalan 6 maçı kayıpsız geçmek istiyoruz. Büyükşehir galibiyeti şampiyonluk yolunda ilerlememizi sağladı. Kalan maçlarımızı kazanırsak, fikstürde iyi bir duruma geleceğimize inanıyorum. İnşallah 6'da 6 yapıp bu sezonun şampiyonu oluruz" diye konuştu.
Referans URL