Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: PFDK'den bir ceza daha
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'a bir maç ceza verdi.

Kurul, bugünkü olağan toplantısında, Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapılan maçta güvenlik görevlilerine yönelik hakareti nedeniyle Arda'yı bir resmi müsabakadan men etti.


Derbideki olaylara karıştığı gerekçesiyle 3 maç ceza alan Arda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynamamış ve 2 maç cezası kalmıştı.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. derbisi sonrasında da 3 maç ceza alan Arda'nın yeni cezası, eski cezasının tamamlanmasının ardından başlatılacak.

G.Saray'a da para cezası....
Galatasaray'a ayrıca görevli olmayan kişilerin soyunma odasında yer almasından dolayı da 10000 TL para cezası verildi.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. derbisi sonrası aldığı 3 maçlık ceza nedeniyle İstanbul BŞB maçında oynayamayan ve bunun yanı sıra Ankaraspor ve Hacettepe maçlarında da cezası sürecek olan Arda, aldığı bu son cezayla Ankaragücü maçında da cezalı duruma düştü.


Arda cezalarını tamamlamasının ardından ligin son 3 haftasındaki Gençlerbirliği, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ve Sivasspor maçlarında oynayabilecek.

Kurul'un kestiği diğer cezalar şöyle:
Öte yandan, Antalyasporlu Sedat Ağçay 2 maçla cezalandırılırken, Bursaspor Kulübü'ne, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçında federasyonun onayının olmadığı bir pankartla sahaya çıkılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 10 bin TL, Denizlispor Kulübü'ne, Kocaelispor maçında futbol müsabakasında görevli olmayan kişilerin yeşil zeminde yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 5 bin TL, Gaziantepspor Kulübü'ne, Hacettepe maçında görevli olmayan kişilerin soyunma odasında yer almasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 5 bin TL, Ankaragücü Kulübü'ne de Eskişehirspor maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 5 bin TL para cezası uygulandı.
Referans URL