Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alex ve Gökhan takımla çalıştı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında, Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından, bugün sabah saatlerinde Samandıra Kamp Merkezi'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Kaptan Alex, uzun süren sakatlığının ardından bugün takımla birlikte antrenmana çıktı. Gökhan Gönül de takımla birlikte antrenmana katılırken, sakatlığı bulunan oyunculardan Emre Belözoğlu koşu yaptı. Sol dizinde ağrı hisseden Güiza ve sakatlığı süren Abdülkadir ise antrenmana çıkmayarak, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Teknik Direktör Luis Aragones yönetimindeki antrenman 1 saat 25 dakika sürerken, İspanyol hoca çalışmanın başında saha ortasında oyuncularla mini bir toplantı yaptı.

Daha sonra iki gruba ayrılan futbolculardan bir grup şut, pas hücum ve savunma organizasyonları çalışırken, diğer grup top çalma çalışması yaptı. Gruplar bu çalışmaları bir süre dönüşümlü olarak sürdürdü.

Daha sonra 3 grup halinde geniş alanda yapılan çift kale maçla antrenman sona erdi. Çift kale maçta gol yiyen takım yerini kenarda bekleyen takıma bıraktı.

Sarı-Lacivertliler yarın saat 18.30'da Samandıra Kamp Merkezi'nde yapacağı antrenmanın ardından tesislerde kampa girecek.
Referans URL