Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bayern Münih ezdi geçti
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:Bayern Münih ezdi geçti

Almanya Bundesliga'da 3. hafta karşılaşmasında B.Münih, Hertha Berlin'i 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Bundesliga'da 3 puanla tanıştı.
Karşılaşmanın gollerini 12. dakikada Luca Toni, 54. dakikada Philipp Lahm, 57. dakikada penaltıdan Bastian Schweinsteiger ve 70. dakikada Miroslav Klose kaydetti. Konuk ekip, tek sayısını 85. dakikada Marko Pantelic'in ayağından kazandı.


Bundesliga'ya istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve ilk iki haftayı beraberlikle kapatan B.Münih'in Allianz Arena'daki konuğu Hertha Berlin'di. Karşılaşmaya çok hızlı başlayan B.Münih, ilk golünü 12. dakikada Luca Toni ile buldu.

Bastian Schweinsteiger'in ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Luca Toni, düzgün bir vuruşla topu ağlarala buluşturdu. Bu golle Luca Toni, yeni sezondaki ilk golünü de atmış oldu. Maçın ilerleyen dakikalarında oyuna daha da ağırlığını koyan B.Münih, 54. dakikada Philipp Lahm ile farkı ikiye çıkardı.

Bu golden üç dakika sonra penaltı vuruşundan Schweinsteiger B.Münih'in 3. golünü atan isim oldu. B.Münih'in 4. golünü 70. dakikada Alman golcüsü Miroslav Klose kaydetti.
Referans URL