Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alex'ten umut yok
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: Alex40.jpg]

Fenerbahçeli taraftarların sabırsızlıkla beklediği Alex De Souza'dan yine kötü haber geldi. Daha önce bugün takımla çalışmalara başlayacağı açıklanan Brezilyalı yıldız, ağrıları devam ettiği gerekçesiyle yine antrenmana çıkamadı. Takımdan ayrı çıktığı koşu çalışmasını bile bugün yapamayan Alex'in Ankaraspor maçında oynamasının imkansız olduğu açıklandı.

Alex'in Fortis Türkiye Kupası'ndaki Sivasspor karşılaşmasında forma giyme şansının da az olduğu belirtildi. Pubis adı verilen sakatlığı bulunan Alex'in baldır ve özellikle de kasıklarındaki şiddetli ağrılardan yakındığı bildirildi. Fenerbahçe'nin Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile oynadığı maçta sakatlanan Gökhan Gönül de Ankaraspor ve Sivasspor maçlarında forma giyemeyecek.

Alex, Gökhan, Edu'nun sakatlıkları yanı sıra Lugano ve Semih'in de cezalı olmaları Teknik Direktör Luis Aragones'i arayışlara itti. Aragones'in sağbekte Ali Bilgin'i, savunmanın ortasındayda Önder - Yasin ikilisini oynatmayı planladığı, solda yine Roberto Carlos'un yer alacağı ifade edildi. Orta sahanın sağda Kazım'ı, ortasında Emre-Selçuk ikilisini, sol kanatta da Uğur Boral'ı ilk onbirde düşünen Aragones'in, forvet arkasında Deivid'i, forvette de Güiza'yı sahaya sürmeye hazırlandığı öğrenildi.

Kaynak: LigTV
Referans URL