Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Engelliler İçin Yedi Kısa Film
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Engelliler için yedi kısa film


Dünya şampiyonu olan Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Tekerlekli Sandalye Basketbol Şube Sorumlusu Dilara Endican önderliğinde, engelliler için özel bir proje hazırlandı.

“Sözün Bittiği Yer” projesinde, Cem Yılmaz ile sevgilisi Cansu Dere ve Meltem Cumbul ile sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ, ilk kez bir projede birlikte yer aldılar.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın uluslararası alanda çok özel bir başarıya imza atarak dünya şampiyonluğuna ulaşması ve TESYEV öncülüğünde engellilere daha iyi bir gelecek sağlamaya yönelik çalışmalar, ünlü yönetmenlere konu oldu. Bu kapsamda Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Spor Kulubü tarafından sosyal sorumluluk projesi dahilinde (TESYEV Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı) ile düzenlenen bir kampanya ile yedi kısa metrajlı film gerçekleştirildi. Cem Yılmaz, Çağan Irmak, Ömer Faruk Sorak, Ömer Vargı, Ümit Ünal ve Gül Oğuz tarafından senaryoları yazılıp çekilen ikişer dakikalık kısa filmlerde, Hülya Avşar, Özgü Namal, Meltem Cumbul, Kıvanç Tatlıtuğ, Adnan Polat ve Serdar Bilgili gibi isimler rol aldı.


27 Nisan’da MKM’de galası yapılacak projenin basına tanıtımı dün Çırağan Sarayı’nda RTÜK Başkanı Zahid Akman, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer Kanal D Genel Müdürü İrfan Sayar ve projenin mimarı Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Tekerlekli Sandalye Basketbol Şube Sorumlusu Dilara Endican’ın katılımıyla gerçekleşti

kaynak : Hürriyet


Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.



Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Spor Kulubü İligi Bir Haber..Futbol Takımıyla ilgili degil yani..
Siz gerekli yere taşırsınız..Ben bulamadım çünkü..
Paylaşım için teşekkürler..
Referans URL