Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Haryy Kewell ders verdi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Kavgaların ardından Fenerbahçe'nin soyunma odasına giden Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı bu sözleri ile büyük takdir topladı.

Kavgaların ardından Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. soyunma odasına giden Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızının olaylar için üzüntüsünü dile getirip, başarılar dilemesi sarı-lacivertli cephenin gerginliğini azalttı..

Derbiye damgasını vuran kavgaların ardından Galatasaraylı Harry Kewell'ın centilmence davranışı da dikkat çekti. Olayların ardından soyunma odasına giden Fenerbahçeli futbolcuların üzerindeki gerginlik sürerken, içeri giren Kewell önce olaylar için üzüntüsünü dile getirdi, sonra da geride kalan maçlar için başarılar diledi. Avustralyalı yıldızın bu tavrı Fenerbahçeli futbolcuların üzerindeki gerginliği de bir anda indirdi. Tecrübeli futbolcu karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir oyun sergilerken, ikinci yarıda dakikalar ilerledikçe oyundan düştü ve 89'da da yerini Nonda'ya bıraktı.
Referans URL