Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tsl 28. Hafta : | Beşiktaş - Bursaspor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Yok kanka bu maçtaki süprizden ümitliyim Göz Kırpma
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. rahat kazanır.
Haydi Bursa haydi aslanlarım yaa..
Gs'li ve Fenerli arkadaşlar , boşuna heveslenmeyiniz. Zira Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. kaybetse bile bu saatten sonra ne Fener'den ne de Gs'den bir cacık olmaz. İki takımda UEFA'ya gidebilmek için yarışırlar ancak..

Sizlerin rakibi Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. değil , Bursa'dır. Zira Beşiktaş'a yaklaşmanız ya da geçmeniz söz konusu olmaz iken arkadan Bursa geliyor.. Uefa'da gidiyo bak.. Aman dikkat edin..
DÜÜÜTTTT çekilin yoldan , lider geliyor... DÜÜÜTTT lidere yol verin...
Gülüşün yine bana bana gelse

Sevdiğim sevdiğim dese,

Bir senin için geldim, bir senin için güldüm

Bir senin için öldüm,

Sarrrr yüregini yuregimeeeeee..
DUYRULUR !

Bursalı taraftarların kendileri başlatmış olduğu stada almama kampanyasına karşılık Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. İnönü Stadı'na alınmama kararı verilmiştir.Futbolda fair-play'e her zaman gölge düşüren Bursa taraftar grubu olan Teksas'lıların yine futbol dışı bir amaç edinmişlerdir.Olay çıkmaması amacıyla stada alınmamalarını yediremeyen Teksas grubu İnönü stadına daha öncede çirkin olaylara imza atan Fenerbahçe'lilere özenerek eski açık tribününe Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. formasıyla giripi 16.dakikada formaları çıkarıp olayları başlatacaklarmış.Her zaman Beşiktaş-Bursa arasındaki gerginliği unutan unutturmaya çalışan ALen abinin bu barış çabaları bu olaydan sonra zıt giderse onlar için çok kötü olacaktır eminim.Bu yüzden barış teklifine barışla yanıt veririlerse heri ki takım ve Türkiye futbolu camiası bakımından iyi olur.Aksi takdirde Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. taraftarı bu kadar olaylara karşı sabırlı olmuştur,ama bu olay sonunda içindeki yılların emeklerinin acısını Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Asiliğiyle yanıt verirlerze gerçekten ölenler çıkabilecek derecede olaylar çıkar.Biz futbola kirli ellerle yanaşanları uyarıyoruz; FUTBOLU KİRLETMEYİN !


sporliga.com
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans URL