Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alex'de flaş gelişme!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Fenerbahçe’de sakatlığı nedeniyle çalışmalara katılamayan Brezilyalı yıldız dün Teknik Direktör Aragones’e ağrılarının azaldığını ve maç gününe kadar daha da iyi olabileceğini belirtti, derbide görev istedi

Fenerbahçe’de kaptan Alex de Souza’nın durumu tam bir bilmeceye dönüştü. Sakatlığı nedeniyle takımla birlikte çalışamayan ve Galatasaray’a karşı oynamasının bir hayli zor olduğu açıklanan Brezilyalı yıldızın Teknik Direktör Aragones ile dün yaptığı görüşmede forma giymek istediğini bildirdiği öğrenildi.

Sarı-lacivertli takımın dünkü idmanında da yer almayan ve özel programa tabi tutulan Alex’in, “Ağrılarım çok azaldı. Maç gününe kadar daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Bu şartlarda oynayabilirim” dediği ve İspanyol hocadan görev istediği kaydedildi. Aragones’in, Alex’i yakın takibe aldığı ve kesin kararını yarın vereceği bildirildi.

Bu arada tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularıyla bir toplantı yaparak çeşitli uyarılarda bulundu. Aragones maçı sürekli pas yaparak ve topa daha fazla sahip olarak kazanabileceklerini belirtti, “İki takım da kazanmak zorunda. Ancak biz daha az gergin olacağız. Paniğe kapılmayın ve mümkün olduğunca topun daha fazla sizde kalmasını sağlayın. Geriye yaslanmanızı istemiyorum. Eğer oyunun kontrolünü rakibe verirsek başımız çok ağrır. Kontrollü oynarsak goller bulacağımıza inanıyorum” dedi.
Tribünlerden gelecek baskının da kendisi için bir anlamı olmadığını kaydeden İspanyol hoca, “Siz zaten bu tip seyirci baskısına alışıksınız. Bunun üstesinden gelirsiniz” diye konuştu.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. bugün gireceği kampta, Galatasaray’ın maçlarını videodan izleyip, yine Aragones’in yorumları ile hazırlıklarını sürdürecek.
Alex Gs maçında olmayacak , diğer haftaki maçta oynamasıda zormuş..
Kaynak...
Tüm haber siteleri yazıyor bu haberi.
Fanatik,Fotomaç,Lig TV,Sporx,Tumspor,Medyaspor bu sitelerde yok acaba sen nerden baktın...Göz Kırpma
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.
Yalan haber...
Sayfalar: 1 2
Referans URL