Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Alex derbide oynayacak mı?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Turkcell Süper Lig'de 12 Nisan Pazar günü Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin, derbide büyük olasılıkla kaptan Alex'ten yoksun mücadele edeceği öğrenildi.

Kasığındaki ağrılar nedeniyle 3 haftadır antrenmanlara bile çıkamayan Alex, kendisine uygulanan yoğun tedaviye de cevap vermedi.

Bugünkü çalışmada da arkadaşlarının arasına katılamayan Alex'in, kondüsyon salonunda bir çok egzersiz hareketi bile yapmakta zorlandığı bildirildi.

Bu beklenen gelişme üzerine Teknik Direktör Aragones'in iki değişik taktik anlayışı üzerinde durduğu öğrenildi.

İspanyol hocanın ya orta sahada Deivid, Emre, Selçuk, Uğur'u, forvette de Semih-Güiza forvet ikilisini görevlendirebileceği, ya da Alex'in görevini Emre Belözoğlu'na verip, orta sahada Deivid, Josico, Selçuk ve Uğur'u oynatıp, ileride de sadece Güiza'ya forma verebileceği ifade edildi.

Samandıra'dan gelen haberler, Aragones'in maçın gidişatına göre sistem değişikliği yapmayı planladığı, karşılaşmaya çift forvet başlayıp, öne geçilmesi halinde tek forvete dönmeyi düşündüğü şeklinde.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetimi'de derbi maç için olağanüstü hal ilan ederlerken, yöneticilerin futbolcuları motive etmek için özel görüşmelerde de bulundukları öğrenildi.
İster Alex oynasın ister Devid alayına gidecez pazar akşamı ulen !!!
İlk maçtada öle diyordunuz..
Alex oynarsa maçın kaderi kesinlikle değişir. Hiç öyle olsa da olmasa da olur deme Gökhan. Söz konusu olan Alex. Sıradan basit bir oyuncu değil. Maçın kaderini heran değiştirebilir.
Referans URL