Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lincoln testi geçti
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 40330_news.jpg]
Galatasaray’ın hocası Bülent Korkmaz, Beylerbeyi ile oynanan maçta Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. derbisinde şans tanımayı düşündüğü Brezilyalı yıldızın ortaya koyduğu performanstan memnun kaldı. Mehmet Topal ve Nonda da sakatlıkları sonrası bu karşılaşmada hazır bir görüntü verdi

Cim-Bom’da, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. derbisi öncesinde olumlu gelişmeler yaşanıyor.

İzinsiz gittiği Brezilya’da sekiz gün kalan ve bu nedenle fizik eksiği bulunan Cassio Lincoln ile sakatlıktan yeni çıkan Mehmet Topal ve Nonda’nın durumlarını görmek için pilot takım Beylerbeyi ile yapılan test maçında bu oyuncuların ortaya koyduğu futbol teknik heyeti sevindirdi.

Gaziantep’e götürülmeyen Lincoln’ün fizik açığını tam olarak kapatamasa bile formda bir görüntü verdiği ifade edildi. Basına kapalı oynanan ve 1-1 biten maçta Nonda’nın attığı golün asistini de Brezilyalı yıldız yaptı.

Uzun süren sakatlık dönemini geride bırakan ve çalışmalara başlayan Mehmet Topal’ın da hazır duruma geldiği kaydedildi. Dünkü maçta iyi bir performans ortaya koyan Mehmet’in, doktorların, “oynaması riskli“ raporuna rağmen ikili mücadelelerde başarılı olması sevinçle karşılandı. Sakatlığı düzelen Nonda da attığı gol ve performansıyla geçer not aldı.

Bülent Korkmaz’ın, Lincoln’e form grafiğini biraz daha yükseltmesi halinde derbi maçta ilk 11’de forma vereceği, Mehmet Topal ve Nonda’yı da kadroya alacağı ifade edildi.

110 bin euro ceza

Yönetimin izinsiz ülkesine giden Lincoln’e verdiği ceza belli oldu. Yönetim, dün akşam yaptığı toplantıda Brezilyalı futbolcuya 110 bin euro (yaklaşık 223 bin TL) ceza verdi.

Kaynak: Milliyet
Referans URL