Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fener'de parola galibiyet
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 37143.jpg]
Fenerbahçe’nin hocası Aragones, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. derbisine üç puan için çıkacaklarını söyledi, “Oyuncularımdan çok özverili, kazanmaya istekli bir performans bekliyorum” diye konuştu.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. teknik direktörü Aragones, pazar günü ligde Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile yapacakları derbi maça 3 puan için çıkacaklarını söyledi.

FB TV’ye konuşan İspanyol hoca, Galatasaray’a saygı duyduğunu belirterek, “Biz sahaya çıkıp, onların sahasında elimizden geleni yaparak, 3 puan için mücadelemizi vereceğiz. Bu tip önemli maçlara İspanya’da, maça çıkacak oyuncular için ’kafası soğuk, ama kalbi sıcak çıkmalıdır’ denir. Bunun anlamı, kafayı olabildiği kadar serinkanlı ve konsantre tutmak, ama bir yandan da yüreğini ortaya koyarak oynamaktır” diye konuştu.

"Sivasspor ve Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. mutlu sona daha yakın"

Maçı yitiren takımın avantaj yitireceğini, ancak bu maçın kesinlikle şampiyonluğu ortaya çıkaran bir maça dönüşmeyeceğini vurgulayan Aragones, “Kazanan taraf için ileriye doğru atılmış bir adım olacaktır ama ligin seyri sürecek. Puanların da birbirine yakın olması durumu biraz daha kritik hale getiriyor. Ligde daha yukarılarda bulunan Sivas ve Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. var. Onların da ne yapacakları önemli ama bence hem Sivasspor, hem de Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. şampiyonluk konusunda daha yakın konuma geldiler” dedi.

İstekli performans bekliyor

Derbi maça serinkanlı çıkacaklarını, oyuncuların yüreklerini ortaya koyarak oynayacaklarını kaydeden Aragones, “Seyircilere olabildiğince kulaklarımızı tıkamamız gerekir. Hakemlere de olabildiğince saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşalım. Onlarla fazla ilgilenmeyelim. Oyuncularımdan çok özverili, kazanmaya fazla istekli bir performans bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Milliyet
Yok artık birde beraberlik olsaydı. Burda berabere ya da mağlup olursa yarıştan % 100 kopacaklar. Tabi ki kazanmak isteyecekler.
Referans URL