Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Lincoln'ün cezası kesildi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: lincoln12-1233306977.jpg]

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetimi, yapılan son toplantının ardından Brezilyalı yıldıza 110 bin Euro tutarında bir fatura çıkardı.



Yönetimin karşı çıkmasına rağmen Brezilya'ya giden ve ülkesinden bir hafta sonra dönen Cassio Lincoln'ün cezası, yapılan son toplantının ardından kesinlik kazandı. Sarı-Kırmızılı idareciler, Sambacı'nın katılmadığı idmanları ve disiplinsiz tavırlarını göz önünde bulundurarak, 110 bin Euro tutarında bir fatura çıkardı. Prosedür gereği, karar bugün Futbol Federasyonu'na da bildirilecek.

Gönül almak istiyor
Özel fizyoterapisti Elliot'la çalışmalarını sürdüren ve Gaziantepspor maçının kadrosuna dahil edilmeyen Lincoln'ün, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. derbisinde ilk 18 kişi arasında yer alması da kesinleşti. Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, "Lincoln Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçında kadroda olacak, ama ilk 11'de çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum" derken, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın tecrübeli futbolcuyla bir konuşma yaparak moral vermeye çalıştığı öğrenildi. Lincoln'ün de Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. derbisinde patlama yaparak hem yönetimin hem teknik heyetin hem de taraftarın gönlünü almayı planladığı belirtildi.

Kaynak: Fanatik
Referans URL