Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Servet Sürprizi!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: servet15.jpg]

5-2'lik Kocaelispor maçında sakatlanan tecrübeli stoperin idmanlarda takımla birlikte denendiği ve Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşısında ilk 11'de oynama ihtimalinin belirdiği öğrenildi.



Skibbe'nin görevinden alınmasına neden olan 22 Şubat'taki 5-2'lik Kocaelispor maçında sakatlanan ve oyundan çıkarken yürümekte bile zorlanan Servet'in uzun bir süre sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Ancak daha önce de birçok bölgesinden sakatlık geçiren tecrübeli stoperin hızlı bir iyileşme dönemi geçirdiği ve antrenmanlarda takımla birlikte denenmeye başladığı öğrenildi. Gerek Servet'le gerekse de kulüp doktorlarıyla sürekli istişarede bulunan teknik heyetin, iğneyle de olsa milli oyuncuyu sahaya sürmeyi planladığı öne sürüldü. Servet'te yaşanan bu gelişme sürpriz olarak nitelendirilirken, sakatlığı bulunan bir başka oyuncu Mehmet Topal'ın da hazır hale geldiği ve görev verilirse Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. karşısında forma giyebileceği belirtildi.


Mehmet Topal da göreve hazır
Genç orta saha oyuncusu Ali Sami Yen'deki 4-3'lük Bordeaux maçının ilk yarısında sakatlanmış ve yerini Harry Kewell'a bırakmıştı. Topal'ın dönmesi durumunda Barış Özbek'in yedek kulübesine çekilebileceği ifade edildi.

Kaynak: Fanatik
Referans URL