Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: F.Bahçe Guiness'e giriyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 2009-02-21_f4.jpg]
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. formasının Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeye hazırlandığı bildirildi.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. futbol takımının ana sponsoru Avea'nın yaptırdığı dev boyutlardaki sarı-lacivertli formanın, ''Dünyanın en büyük forması'' olarak Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeye hazırlandığı bildirildi.
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, sarı-lacivertlilerin 5 Nisan Pazar günü Eskişehirspor ile Kadıköy'de yapacağı lig maçı öncesi 17.30-18.00 saatleri arasında açılacak dev formanın, Guiness Hakemi Paul Kenny tarafından ''Dünyanın en büyük forması'' olarak tescilleneceği kaydedildi.

Açıklamada, 25 kişilik bir ekip tarafından 10 gün süren yoğun bir çalışma sonucunda üretilen 1 ton 50 kilo ağırlığındaki formanın, 72 metre yüksekliğinde, 78 metre uzunluğunda, 5 bin 500 metrekare alana sahip olduğu ifade edildi.
Fenerbahçeye bir ''en'' daha eklenmiş oldu..
Aynen öyle...
Böyle saçma "en"ler eklenecekse hiç eklenmesin.
Futbolla alakası olan bir en..
Referans URL