Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fikstür zor ama...
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: 18_248539_fener2.jpg]
Ligin bitimine 9 hafta kala Fenerbahçe´yi çok güçlü rakipler bekliyor.Ancak Kanarya, final mücadelelerinden istediğini almasını da biliyor.

Sami Yen’e dikkat
Kağıt kalem ellerde, herkes şampiyonluk yarışının nasıl sonuçlanacağını hesap ediyor. Deplasman ya da iç saha maçları ayrı, derbiler apayrı değerlendirilip, bir puan hesabı yapılıyor. Fenerbahçe’nin, kalan 9 haftadaki fikstürü kağıt üzerinde zorlu gözüküyor. Ancak Ali Sami Yen hariç, diğer statlarda pek zorlanmıyor Kanaryalar. Mecidiyeköy’deki buluşmalarda, galibiyetlerde 20’ye 11 Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. üstünlüğü görülüyor. İnönü’de ise son 5 maçın 4’ünden konuk ekip galip ayrıldı.

Son 9 maç süper
Benzer tablo, Avni Aker için de geçerli. Son 5 maçın sadece geçen sezonkini kaybeden Fenerbahçe, diğer 4’ünde güldü. Saracoğlu’nda Eskişehir’le oynadığı 22 maçın 17’sini kazanan 1’ini kaybeden Sarı-Lacivertliler, Ankaraspor deplasmanında son üç sezondur kazanamıyor. Kadıköy’de Ankaragücü’ne galibiyetlerde 32’ye 2 üstünlük kuran Kanarya, Denizli’ye ve Konya’ya ise hiç şans tanımıyor. Ve en önemlisi, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ilk yarının son 9 haftasında yenilmemiş. Neden aynısı olmasın?
Önemsiz denilen maçlarda çok puan yitirdik..

Maalesef günümüzde önemli,önemsiz takım kalmadı çoğu maçta beklenmeyen sonuçlar çıkıyor.

Onun için bana göre zor fikstür kolay fikstür yok.
İnşallah Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yükselme moduna geçecek ve Şampiyon olacak..
Fikstür zor , takım kötü , şampiyonluk hayal.
Biz çoğu hayali gerçeğe çevirmeyi bildik..
Yahu Serhat hem puan alamıyor hem kötü top oynuyosunuz hala şampiyonluk diyosun ya komik...
Şansımız devam edene kadar tam destek Gülümseme
Sayfalar: 1 2
Referans URL