Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fenerbahçe: "Kimse bu oyuna gelmez"
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 38138.jpg]
Sarı lacivertliler, Aragones'in, Kayserispor maçında kırmızı kart gören Volkan Demirel hakkında söylediği iddia edilen sözlerin hayal ürünü olduğunu açıklayan bir bildiri yayınladı.

Fenerbahçe'nin resmi web sitesinden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bazı gazetelerde çıkan haberlerde Teknik Direktörümüz Luis Aragones'in Kayserispor maçında kırmızı kartla oyun dışı kalan kalecimiz Volkan Demirel hakkındaki hayali konuşmalarına yer verilmiştir.

Maç sonrası Kayseri Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak sol omuzuna dikiş atılan oyuncumuzla ilgili olarak teknik direktörümüzün, gerek basın toplantısı esnasında, gerekse Lig TV ile yaptığı röportajda kalecilerin aptal olduğu yönünde bir açıklaması olmamış; soyunma odası ve maç sonrası yürüyüş yolunda da tercümanı Umut Köse aracılığı ile böyle bir kelime kullanıldığı yolunda bir tercüme yapılmamıştır. Maçtan hemen sonra soyunma odasına gelen kalecimiz Volkan Demirel ile teknik direktörümüz ve kaleci antrenörümüz posisyonla ilgili görüşmüşler yapmış; teknik direktörümüz ve kaleci antrenörümüz oyuncumuza geçmiş olsun dileklerinde bulunmuşlardır. Son haftalarda alınan neticelerin ışığı altında, bu kez de teknik direktörümüzün ağzından söylendiği iddia edilen ve öncelikle kalecimiz Volkan Demirel, sonrasında da dünyanın her ülkesinde bu mesleği icra eden kalecileri hedef alan bu söylem hayalidir, yakıştırmadır. Bu kelimenin Teknik direktörümüz Luis Aragones tarafından kullanılmadığını bir kez daha ısrarla hatırlatıyor, haberi yayınlayan medya kurumlarına işin doğrusunu açıklamayı görev biliyoruz.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Spor Kulübü"
Gazetelerde ilk gördüğümde yalan olduğunu anlamıştım zaten hiçbir teknik direktör öyle bir laf söylemez.Yalan haber sayısı o kadar arttı ki artık hangi habere inanacağımızı bilmiyoruz.
Fotomaç kim bilir neler yazmıştır ??
Referans URL