Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tsl 24.Hafta : | Fenerbahçe – Kocaelispor (1-1)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: fbkocaeli.png]

ArrowKadrolar: Maç saatinde belli olacaktır..


İki takıma da başarılar dileriz..
Bu maçta Taner Gülleri'den çok korkuyorum.Adam 4 büyükleri boş geçmiyor.İnşallah bu sefer şansı tutmaz. Gülümseme
Fm 2010'da Tanerin bitiriciliği 20 olacakmış.Gülümseme
Kimse gönderemedi,Taner gönderebilir mi?

Deplasmandaki Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Körfez ekibinin golcüsü bu zorlu maç öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

Turkcell Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren ve aldığı sürpriz sonuçlar ile yıldız golcüsü Taner Gülleri ile adından sözettiren Kocaelispor'da 13 Mart Cuma günü oynanacak Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçı dört gözle bekleniyor.

Deplasmandaki Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Körfez ekibinin golcüsü bu zorlu maç öncesinde iddialı açıklamalarda bulunarak, "Arkadaşlarım Skibbe'yi gönderdin şimdi de Aragonesi'i gönder diyor" dedi.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile oynanacak karşılaşma öncesinde soruları yanıtlayan Taner, zorlu bir maça çıkacaklarını bildiklerini ifade edererek, "Ligde kalmak istiyoruz. Son haftalarda topladığımız puanlarla umutlarımız arttı. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. maçına da kazanmak için çıkacağız. Final havasında bir maç oynayacağız. Bizler kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile oynanan maçta attığı 4 golle büyük sükse yapan ve maçtan önce bir arkadaşına söylediği, "Bu maçta golleri atacağım ve Skibbe'yi göndereceğim" şeklinde yapmış olduğu sohbetin hatırlatılması üzerine Taner, "Şimdi de arkadaşlarım diyorki Taner Fenerbahçe'ye de golleri at Aragones'i gönder diyorlar." dedi.

Taner Gülleri, Turkcell Süper Lig'de gol krallığı için iddialı olduğunu da sözlerine ekledi.
İstediği kadar gol atsın Aragones gitmez böyle bir dönemde ayrıca takım kendine geldi artık iyi oynuyoruz Şükrü Saracoğlunda gol atmaktan çok ayağına top alıp alamayacağını düşünmeli bence Taner Gülleri.
Ben Fenrbahçenin tam hazır olduğuna innanmıyorum geçen yarıda yine oturdu dedik yine bozuldular.
Evinde kaybetmez... Rahat alır. 3-0 , 4-0
Sayfalar: 1 2
Referans URL