Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fenerbahçe'den şok eden açıklama!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. sitesinden yapılan bir açıklamada takımın tökezlemesi için dua edenler bulunduğu belirtilerek şu çarpıcı açıklamalar yapıldı.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü yaptığı açıklamada, bazı kişilerin, Sivasspor ile Turkcell Süper Lig'de yaptıkları ve yarın Fortis Türkiye Kupası'nda yapacakları maçların sonrası için, başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu aleyhine ilan vermek üzere ulusal gazetelerle görüşerek rezervasyon yaptırdıklarını ileri sürdü.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, bu kişilerin, sarı-lacivertli takımın olası başarısızlıkları üzerine planladıkları girişimden, Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 4-2 yenmesiyle vazgeçtikleri ve ilan rezervasyonunu iptal ettirdikleri belirtilerek, şu görüşlere yer verildi:

''Bu kişilerin, takımımızın olası olumsuz sonuçları üzerine dua etmesi ya da dilek tutması bizleri şaşırtmamıştır. Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Spor Kulübü'nün, 100 yılı aşan mazisini bilmeyen, tarihini ve manevi değerlerini anlayamamış bu şahısların, artık büyük Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. taraftarınca son derece iyi bilindiğinin ve ayırt edildiğinin farkındayız. Bu zihniyetin sahiplerinin, Denizli'de elimizden alınan şampiyonluğun ardından sevinen, 100. yılda her türlü engellemeye rağmen elde edilen şampiyonluğa üzülenler olduğunu taraftarlarımıza hatırlatmakta yarar görüyoruz. Bu kişilerin, aynı zamanda başkanımızın dikkat çektiği lobi çalışmasını yapanlar olduğunu bir kez daha hatırlatıyor bu son olayın da söz konusu çalışmanın bir uzantısı olduğunu belirtmek istiyoruz.''
Ahmetcim konu açarken napıyorduk kaynagını altına yazıyorduk

İstersen bi Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz.
Referans URL