Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Emre su serpti
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin sezon sonundaki durumu için kimsenin endişelenmemesi gerektiğini, çünkü başarılı olacaklarını söyledi.

Emre, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Dergisi'nin Mart ayı sayısında yer alan röportajında şu ifadeleri kullandı:

''Hepimiz profesyonel olarak bu işi yapıyoruz ama Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. için mücadele ediyor ve camiamızın büyüklüğünün bilinciyle formamızın hakkını vermek istiyoruz. Bazen yeteri kadar mücadele etmediğimiz yönünde eleştirilere maruz kalıyoruz. Bu hiç de adil değil. Biz sonuç ne olursa olsun mücadele edip bu formanın hakkını vermeye çalışıyoruz. Kimse Fenerbahçe'nin sezon sonundaki durumu için endişelenmesin, çünkü başarılı olacağız.''

Her takımın sezon içinde inişli çıkışlı dönemler yaşayabileceğini kaydeden Emre, ''Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. 100 yılını devirmiş bir kulüp. Zaman zaman başarılı zaman zaman da çalkantılı dönemleri yaşamış, ancak bunların hepsinden kolaylıkla sıyrılıp Avrupa'nın ve Türkiye'nin gündeminde kalmayı sürdürmüştür. Bizler Fenerbahçe'nin futbolcuları olarak onu başarıya taşımakla yükümlüyüz. Sezon sonunda bu hedefimize ulaşacağız'' diyerek görüşlerini aktardı.
Referans URL