Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fenerbahçe'li futbolcular umutlu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 7293485.jpg]

Fenerbahçeli futbolcular Edu, Daniel ve Deivid, takımlarının ligdeki durumuyla ilgili umutlu konuştular.

İSTANBUL (A.A) - Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Edu, yaşadıkları tüm puan kayıplarına rağmen, ligdeki şampiyonluk şanslarının sürdüğünü söyledi.

Edu, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Dergisi'nin Mart ayı sayısında yer alan röportajında, beklemedikleri puan kayıpları yaşadıklarını kaydederek, ''Puan kayıpları hiç ummadığımız şekildeydi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Gençlerbirliği maçlarındaki yenilgilerin anlaşılmaz olduğunu takımdaki tüm oyuncular gibi ben de kabul ediyorum. Ancak sadece biz değil, bu yıl ligde zirveye oynayan tüm takımlar art arda puanlar kaybediyor. Ben yaşanan tüm beklenmedik kayıplara rağmen, ligdeki şansımızın devam ettiğini düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza da, Fenerbahçe'de görev almaktan mutlu olduğunu ve sözleşmesinin devam ettiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

''İnanın ki, Fenerbahçeli Güiza olarak anılmak istiyorum. Mücadeleden korkmuyorum. Arka arkaya bir takım şanssızlıklar yaşadık, beklemediğimiz takımlar sürpriz çıkışlar yaptılar, ancak her şey düzelecek. Önümüzdeki tüm maçlarda galip gelmeye çalışacağız. Derbilerde rakiplerimizi sahalarında yeneceğiz. Takımdaki öz güven artacak ve saha içinde çok daha rahat olacağız. Fenerbahçe'ye hak ettiğini vereceğiz.''

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid De Souza ise, şampiyonluk yolunda hedeften şaşmadıklarını, puan kayıplarına rağmen ligde şampiyon olacaklarını öne sürdü.

Deivid, ''Her yağmurlu günün ardından mutlaka güneş açar. Bazı şeyler istediğimiz gibi gitmediğinde, umutlu olmak her zaman işe yarar'' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de ligin gün geçtikçe daha zorlu bir hal aldığını vurgulayan Brezilyalı futbolcu, şunları kaydetti:

''Benim Türkiye'ye yeni geldiğim dönemde şampiyonluk için sadece 2-3 takım ciddi anlamda çekişiyordu. Ancak şu anda baktığınızda bu sayı 5'i bulmuş durumda. Ayrıca yarış sadece şampiyonluk için değil; sezon içinde 2.'lik ve 3.'lük de hayli çekişmeli gidiyor. Biz de şampiyonluk için mücadele eden takımlardan biriyiz ve gücümüzü bu düzeyde kullanacağız. Camiamızın büyüklüğü ve tarihimizdeki birçok örnek de göz önüne alındığında, Fenerbahçe'ye gönül verenlerin endişelenmesi için bir neden göremiyorum. Kimse şampiyonu uzaklarda aramasın. Bunun için dürbünle ufka bakmaya gerek yok. Onun yerine taşıdığımız formaya ve inancımıza göz atmak yeterli. Şampiyon Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. olacak.''
Umutlar tükendi...Galatasaray'da Fenerbahçe'de şampiyon olamaz...Şampiyon Sivas..
Referans URL