Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: F.Bahçe'da gidiciler belirlendi mi?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe, Lugano, Volkan Demirel, Selçuk ve Deivid’i Fenercell reklamlarında oynatılmayınca akıllarda soru işareti oluştu.

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Yönetimi, sözleşme yenilemeyen Lugano, Volkan Demirel, Selçuk ve Deivid’i, “gidebilirler” düşüncesiyle Fenercell’in reklamlarında oynatmadı. Gitmek isteyen Semih’in de olmaması dikkat çekti

Fenerbahçe, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan futbolculara ve çeşitli talipleri bulunan Semih Şentürk’e, Fenercell’in reklam filminde rol vermedi.

Yeni uygulamaya sokulan cep telefonu projesinin tanıtımı için çekilen filmde, Carlos, Alex, Uğur, Volkan Babacan gibi isimler boy gösterirken, anlaşamama ihtimalleri bulunan Volkan Demirel, Lugano, Deivid ve Selçuk’un oynatılmaması, herkesin dikkatini çekti. Dört futbolcunun yeni sözleşme için henüz razı olmamaları ve görüşmelerin devam etmesi, bu tasarrufa neden oldu.

Ders aldılar!

İki sezon önce kulübün kuruluşunun 100. yılında çekilen “Taraftar Kart” reklam filminde oynatılan Tuncay’ın, bu çekimden kısa bir süre sonra takımdan ayrılması, sarı-lacivertlilere ders oldu. Bunu düşünen yönetim, oyuncuların da takımdan ayrılmaları halinde, yüksek maliyetli filmlerin kullanılamayacağını hesap ederek rol verdirmedi. Bu arada Semih’in de sezon sonunda takımdan ayrılma isteği göz önünde bulundurularak, bu futbolcuya da Fenercell reklamında rol verilmedi.
Referans URL