Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cim Bom'dan tarfatara mesaj
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü, UEFA Kupası 3. tur rövanşında Bordeaux'yu 4-3 yenerek tur atlayan futbol takımlarına verdikleri destekten dolayı sarı-kırmızılı taraftarlara teşekkür etti.

Kulübün resmi internet sitesinde yayınlanan teşekkür mesajında şu ifadelere yer verildi:

''Dün gece oynanan UEFA Kupası 3. tur maçımızda 90 dakika boyunca durmadan, bıkmadan, umudunu bir an bile kaybetmeden Galatasaray'a olan inançlarını sahaya yansıtarak, takımımıza itici güç olan büyük Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. taraftarına teşekkür ediyoruz. Taraftarımızın dün geceki maç esnasında gösterdiği performans bir kez daha göstermiştir ki, küfür etmeden, oyuncularımızın motivasyonunu bozmadan ve sahaya herhangi bir şey atmadan yapılan destek, takımımız üzerinde çok daha etkili olmuştur.

Stadımız bugün dünyanın her yerinde atmosferi en güçlü statlar arasında en ön sıralarda yer alıyorsa bunun nedeni taraftarımızın dün gece örneklediği destek şeklinden kaynaklanmaktadır. Taraftarımıza bir kez daha teşekkür ederken, aynı atmosferin diğer maçlarda da devam edeceğine yürekten inanıyoruz.''
Referans URL