Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Deivid ve Semih'e ödül
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Alıntı:1907 ÜNİFEB Derneği'nin Aydınlık Gelecek Ödülleri derneğin Türkiye genelindeki üyelerinin katıldığı oylamayla sahiplerini buldu.

1907 ÜNİFEB Derneği'nin (Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği) ''Aydınlık Gelecek Ödülleri', derneğin Türkiye genelindeki üyelerinin katıldığı oylamayla sahiplerini buldu.

Fenerbahçeli futbolculardan Deivid ve Semih, ödüle layık görüldü. Dernek yöneticileri, Samandıra Kamp Merkezi'nde ödülleri sahiplerine verdi.

1907 ÜNİFEB Derneği'nin, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Kulübü'nde 2008'in en iyilerini tespit etmek amacıyla üyeleri arasında yaptığı oylamaya göre, Deivid de Souza'nın 9 Kasım 2008'de oynanan lig maçında Galatasaray'a attığı gol ''yılın golü'' seçilirken, ''yılın futbolcusu' olarak da Semih Şentürk ödüle layık görüldü.

Dernek yöneticileri ve üyeleri, tesislerde Deivid ve Semih'e ödüllerini verdi. Ödülü alan Deivid, dernek üyeleriyle birlikte yengeç dansı yaptı. Dernek üyeleri ayrıca tesislerde Güiza ve Roberto Carlos'la da hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bu ödülü Alex'de hakediyordu.En iyi asistçi olarak Big Grin
Referans URL