Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Güiza unutuldu !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Özel hayatı sürekli tartışılan Fenerbahçeli Daniel Güiza’nın, bu nedenle İspanya Milli Takımı’ndan da veto yiyeceği ileri sürüldü.

İspanyollar’ın ünlü spor gazetesi Marca, son dönemlerde eski sevgilisi ve eski karısıyla yaşanan tartışmalardan dolayı çok sık paparazzi basınının gündeminde kalan golcünün, 28 Mart’ta oynanacak İspanya-Türkiye maçının kadrosuna alınmayacağını ileri sürdü.

“Milli futbolcu, davranışlarının faturasını ödüyor” ifadesini kullanan gazete, “İspanya Milli Takımı’nın paparazzi programlarının bir konusu haline dönüşmesi federasyonda huzursuzluk yarattı” yorumunu yaptı. Haberde, İspanya’nın İngiltere ile Sevilla’da oynadığı son hazırlık maçı öncesinde Güiza’nın eski karısını ve oğlunu otel odasına almasının, Teknik Direktör Vicente del Bosque ile federasyon yetkililerinin hoşuna gitmediği ifade edildi.

Marca, Bosque’nin Türkiye maçında Güiza’yı kadroya çağırmama kararını “hemen hemen aldığını” iddia ederken, Güiza’nın yerine Negredo, Joseba, Llorente veya Raul’un kadroda olabileceğini ileri sürdü.

Eski karısı anlattı

İspanyol özel televizyonu Antena 3’te geçen hafta bir paparazzi programına katılan Güiza’nın eski karısı Rocio, İspanya-İngiltere maçından önce, 10 Şubat’ta, İspanya’nın kamp yaptığı otele gittiğini ve Güiza’nın kendisi için kiraladığı suitte geceyi geçirip, burada futbolcu ile birlikte olduğunu söylemişti.

Kaynak : sporliga.com
Referans URL