Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Korkmaz'ın hedefi Cisse
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Galatasaray'ın yeni hocası Bülent Korkmaz, dünkü imza törenine cebinde transfer listesiyle katıldı. Korkmaz'ın hedefindeki isimler.

Teknik direktörlük yapmadığı dönemde, sürekli yurt dışına gidip futbolcu izleyen Bülent Korkmaz'ın beğendiği oyuncuların listesinin uzun olduğu ancak bunlar arasından özellikle 4 ismin alınmasını başkan Adnan Polat'tan istediği öğrenildi.

Korkmaz'ın en başta Nonda'dan umutsuz olduğu ve onun yerine ilk adayının Djibril Cisse olduğu belirtildi. İngiltere'nin Sunderland takımında forma giyen Fransız yıldızın sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi bitiyor. Ancak Cisse'nin isteyeceği rakamın yüksek olma ihtimali bu transferi şimdiden zora sokuyor. Genç teknik adam, sezon sonunda yolların ayrılacağı Linderoth'un yerine de Steaua Bükreş'in başarılı ismi Sorin Ghionea'yı monte etmek istiyor. Stoper olarak da görev yapabilen 29 yaşındaki Rumen oyuncunun uygun bir rakama G.Saray'a gelmeye hazır olduğu ifade edildi.

Bülent Korkmaz, savunmanın sağına da takviye istedi. Bu mevki için düşündüğü sağ bek ise Fulham'ın Ganalı oyuncusu John Paintsil. Korkmaz, yurt dışında birkaç kez izlediği ve beğendiği bu futbolcuda ısrarcı olacak. Kaleci De Sanctis'in ayrılması durumunda da G.Saray'ın yeni hocasının alternatifi hazır. Sarı-kırmızılı ekibin bir yıllığına kiraladığı Sanctis sezon sonunda giderse, Fransız Le Mans takımının 1.96 boyundaki kalecisi Yohann Pele transfer edilecek.
Referans URL