Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Galatasaray'da hüsran tablosu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. son 10 yılın en kötü ikinci sezonunu geçiriyor.

[Resim: 43731.jpg]

Tarihinin en güçlü kadrolarından birisini kuran Galatasaray, şu anda bedel olarak ligin en pahalı kadrosuna sahip bulunuyor. Yaşanan sezon gösterdi ki herşey yıldızlarla dolu bir takım olmak başarıya yetmiyor.

Michael Skibbe yönetiminde sezona başlayan sarı kırmızılılar, Turkcell Süper Lig'de üst üste istenmeyen sonuçların ardından Alman hoca ile yollarını ayırdı.

Genç teknik adamın Türkiye tecrübesinde elde ettiği tabloysa Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. adına tam bir hüsran oldu. Cim Bom, 21. hafta sonunda 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 37 puan toplayarak kendisine 5. sırada yer bulabildi. Bu da sarı kırmızılıların son 10 yıldaki en kötü 2. sezonunu geçirdiği anlamına geliyor.

Ligde son 10 sezonun 21. haftalarında ilk ya da ikinci sırada bulunan Aslan, sadece 2003-2004 sezonunun 21. haftasında 5. durumda bulunuyordu. Fatih Terim'in 2. dönemine rastlayan bu bölümde, Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. 21. haftada 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 yenilgi ile 35 puan toplamıştı.

2006-2007 sezonunda 21. hafta sonunda tıpkı bu sezon olduğu gibi 37 puan toplayan Galatasaray, yine kötü performans göstermesine rağmen lider Fenerbahçe'nin ardından 2. sırada yer alıyordu.
Referans URL