Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Beşiktaş Cola Turka'da istifa!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 18_244695_hakandemir423.jpg]
Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Cola Turka’nın antrenörü Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Cola Turka’daki görevinden istifa eden antrenör Hakan Demir, takımın yeni bir motivasyona ihtiyacı olduğu için bu kararı aldığını söyledi.

Hakan Demir, AA’ya yaptığı açıklamada, "Bugün itibarı ile, onurla hizmet ettiğim Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. Jimnastik Kulubü’ndeki görevimden ayrılmış bulunmaktayım" dedi.

İstifa kararının nedenlerine de değinen Demir, "Bu kararımın sebebi bugün itibarı ile bulunduğumuz beşincilikten daha yüksek hedeflere ulaşılması için takımın yeni bir motivasyona ihtiyacı olduğunu görmemdir. Bugüne kadar üstün bir özveri ile takımı bu noktaya getiren değerli oyuncularıma ve çalışma arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim" diye konuştu.
Referans URL