Sporliga.com - Spor tutkunlarının vazgeçilmez adresi

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rıdvan Dilmen'den inanılmaz sözler!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fenerbahçe'nin Ankara deplasmanında Gençlerbirliği karşısında sergilediği futbol Rıdvan Dilmen'i çileden çıkardı.

[Resim: 1234784595-dilmen.jpg]

İNTERNETSPOR- Maçın analizini yapan Rıdvan Dilmen, Lugano ve Volkan'ı bir kenara ayırdı, diğer futbolcuları adeta yerden yere vurdu..

Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. yönetiminin "Müjdeli haberi veriyoruz. Sözleşmesi biten futbolcularımızla anlaşacağız" sözlerini hatırlatan Dilmen futbolculara yönelik, "Allah aşkına söyler misiniz? Bu mudur Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. taraftarına verilen müjde. Bu Deivid'le anlaşmak mı müjde? Yok mu dünyada başka bir futbolcu? Bu adamın nesiyle anlaşmaya varırsınız anlayabilmiş değilim? Bu Deivid ve bu Carlos bu takımdan gidiyorum dese, Zico dışında bunları kim alır bana söyler misiniz? Bu futboülcular nasıl olur da Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. ile pazarlık masasına oturmak için naz yapar? Ziyaretciler mesaj icerisindeki linkleri goremezler. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak kayit olunuz. taraftarı, Deivid ve Selçuk ile anlaşma imzalanmamış diye ağlıyor mu, anlaşın diye baskı yapıyor mu?" eleştirilerinde bulundu.

Kaleci Volkan'ın performansına değinen Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe'nin bu futboluna en çok sevinen kaleci Volkan'dır.. Sözleşmesi geliyor ve haftalardır adeta bu takımın futbolu yüzünden adeta panter kesildi." yorumunda bulundu.

Fenerbahçe'nin bu yılından umudunu kestiğini belirten Dilmen, gelecek yıl için de umutlu konuşmadı.. Dilmen, "Bu ruhsuz takımdaki futbolculardan Alex, Roberto Carlos, Deivid, Edu gibi futbolcularla anlaşılıyor. Niye? Başkaları almasın diye.. Bakın takımın içinde hırsından topu ısıran bir tek Lugano var.. Ama o da giderse gider.. Bu takım madem Fenerbahçe, o zaman Aragones'in yapısıyla uyuşmayan bu futbolcuları gönderir yerine yenisini getirir" dedi..

Dilmen. Fenerbahçe'nin bu yıl en iyi ihtimalle 4'cülük mücadalesi verebileceğini de sözlerine ekledi..


Kaynak:internetspor.com
Tüm dedikleri doğru sadece Deivid ve Alex ile ilgili dediklerine katılmıyorum.Onlar olmasa bırakın ilerlemeyi buraya bile gelemezdik.
Referans URL